Deze gepensioneerde politiehond redde zijn hele familie nadat er brand was uitgebroken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze gepensioneerde politiehond redde…
Deze schattige katten klimmen allemaal op bed en troosten hun baasje na een chirurgische ingreep Kort voor zijn dood maakte dit zieke kind zijn droom waar: een vriend van de brandweer worden

Deze gepensioneerde politiehond redde zijn hele familie nadat er brand was uitgebroken

Door Janine
5.454
Advertisement

Een gepensioneerde politiehond genaamd Maxx werd geprezen als een held nadat hij de brandweermannen had geholpen twee kleine kinderen te redden die vastzaten in hun in brand staande huis. Het kantoor van de Sheriff in Seminole County in de Verenigde Staten zei dat de Duitse herder de brandweerlieden hielp bij het vinden van een 4-jarige jongen en een 2-jarig meisje nadat een gevaarlijke brand uitbrak in het familiehuis in Longwood, in Florida.

via: WFTV

Buren hoorden een vreselijke explosie en belden 911, berichtten de media. Ze renden naar het huis om te kijken of ze het gezin uit het brandende gebouw konden helpen, en zagen de hond Maxx onmiddellijk heldhaftig in actie komen, klaar om zijn familie te redden, zoals hij in het verleden anderen uit gevaarlijke situaties had geholpen.

"Zijn grootste zorg was om terug naar binnen te gaan en zijn geliefden te redden", zei het plaatsvervangend hoofd van het kantoor van de Sheriff van Seminole County Dennis Lemma tegen WFTV9 News: "We zijn zo trots op Maxx, onze gepensioneerde politiehond!"

foto: Go Fund Me

Alle vier familieleden werden vervolgens door de hond gered en verkeerden in stabiele toestand, terwijl Maxx kort werd behandeld door de dierenkliniek voor rookinhalatie, maar gelukkig gaat het weer goed met hem.

Goed gedaan, Maxx! Het lijkt erop dat deze dappere hond niet is vergeten hoe hij burgers moet dienen en beschermen, maar deze keer heeft hij geholpen zijn eigen familie te redden. Eenmaal een held, altijd een held!

Advertisement
foto: Go Fund Me
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt