Dit Peruaanse restaurant bereidt een alternatief "menu" voor zwerfhonden met overgebleven spiesjes vlees - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit Peruaanse restaurant bereidt een…
Om haar overleden zoon te herdenken, betaalt een vrouw de verjaardagstaart voor de dochter van een onbekende Voor de verjaardag van zijn zoon veranderde deze man een oude pick-up truck in de sleepwagen uit de film “Cars”

Dit Peruaanse restaurant bereidt een alternatief "menu" voor zwerfhonden met overgebleven spiesjes vlees

Door Janine
1.876
Advertisement

In de Zuid-Amerikaanse staat Peru neemt het aantal zwerfdieren op straat dramatisch toe en de slechte sociaal-hygiënische omstandigheden van enkele van de grotere buitenwijken van de steden van het land maken het probleem alleen maar groter. Een probleem dat leeft en aanwezig is in Lima, de hoofdstad van Peru, in sommige gebieden belegerd door dakloze zwerfhonden op zoek naar voedsel. Er is echter een restaurant dat een alternatief "menu" heeft gecreëerd om deze arme honden aan het einde van de dag niet zonder voedsel te laten.

via: Caretas

Het restaurant bevindt zich in de wijk Ate in de Peruaanse hoofdstad en heet "Ajilalo" en om de arme zwerfhonden in het gebied te helpen voeden, verzamelt deze plek aan het einde van de werkdag de restjes van het vlees van de traditionele spiesjes, brengt ze op smaak met rijst, bakt ze en geeft ze vervolgens aan de vierbenige vrienden die het meest behoefte hebben aan voedsel.

Gerardo Reyes Ortiz, bekend als "Lalo", is de eigenaar van het Ate-restaurant en op de officiële Facebook-pagina van zijn restaurant heeft hij enkele foto's gepubliceerd van de zwerfhonden die elke avond, net voor de sluiting van het restaurant, de restjes van de smakelijke vleesspiesjes van Lalo eten, en spoort ook de andere restaurants in de stad Lima aan hetzelfde te doen.

Het idee van Lalo is dat dit initiatief lokale overheden confronteert met hoeveel het probleem van zwerfdieren zoveel gebieden van de samenleving beïnvloedt, zoals openbare hygiëne, rechten voor dieren en de behoefte aan een waardig en veilig leven. Bovendien bestrijden Lalo en zijn restaurant dankzij dit initiatief ook voedselverspilling, omdat restjes niet op deze manier worden verspild.

Complimenten voor Lalo en zijn smakelijke restaurant met vleesspiesjes bij het helpen van deze minder fortuinlijke vierbenige vrienden en het geven van een warme maaltijd aan het einde van de dag, wat waardigheid en vreugde aan deze arme honden.

Advertisement

A todos nuestros amigos que cuentan con un negocio de restaurante,🇵🇪🇵🇪 les invito a que se sumen con nosotros♥️...

Pubblicato da Anticucheria - Cevichería ''ajilalo'' su Lunedì 17 febbraio 2020
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt