Deze man heeft meer dan 500 honden gered door 6 jaar door Mexico te reizen met een kar - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man heeft meer dan 500 honden gered…
Nadat ze door een auto is aangereden, knuffelt deze uil teder de man die hem heeft gered Als je van een Ram vrouw wilt houden, moet je eerst weten hoe: niet iedereen is daartoe in staat

Deze man heeft meer dan 500 honden gered door 6 jaar door Mexico te reizen met een kar

Door Janine
6.682
Advertisement

Als we graag iets doen in het leven, zullen we het ongetwijfeld elke dag willen doen zonder dat het een last voor ons is en moeite kost. Het is tenslotte de passie die ons helpt om zelfs van de meest veeleisende verplichtingen te houden.

De hoofdrolspeler in het verhaal dat we je gaan vertellen, weet dit maar al te goed. Iemand die, vertrouwend op zijn kracht en zijn goede wil, heeft besloten een heel belangrijk gebaar te maken voor de vele wezens in moeilijkheden en die tegelijkertijd zijn passies vervult. Laten we eens kijken wat hij doet.

Honden en reizen: dit zijn twee van de belangrijkste interesses van Edgardo Zúñiga Juárez, een Mexicaan die zich ongeveer 6 jaar bezig heeft gehouden met een zeer speciale "missie". Hij pakte zijn koffers en vertrok voor een lange reis door zijn land, met het nobele doel om zoveel mogelijk zwerfhonden te redden.

In het bijzonder richtte Edgardo zich op honden die op het platteland van Mexico wonen, die vaak niemand hebben die voor hen kan zorgen, in tegenstelling tot hun leeftijdsgenoten in bewoonde centra, die waarschijnlijk meer kans hebben om mensen te vinden die hen helpen.

De man draagt alleen een kar vol persoonlijke bezittingen met zich mee, die hij niet zonder moeite duwt en waarin zijn vierbenige vrienden zijn ondergebracht. En de redding van deze dieren is zeker niet eenvoudig, omdat dieren in moeilijkheden aanvankelijk nogal wantrouwig zijn tegenover Edgardo.

Met geduld, genegenheid en vooral passie slaagt de man er echter in praktisch alle honden te redden die hij ontmoet. In de jaren dat hij veel door Mexico reisde, kreeg hij door zijn toewijding de bijnaam Edgardo "Perros”, wat "honden" betekent in het Spaans.

Edgardo vertegenwoordigt een echte bron van redding voor de dieren die hij ontmoet, omdat hij hen leert dat ze niets te vrezen hebben. De meer dan 500 honden die het geluk hadden om de man en zijn kar tegen te komen, begrepen dit goed. Na mishandeling, verlatenheid en de moeilijkheden die ze hebben meegemaakt, ze zijn er zeker van dat er voor hen een tweede kans bestaat.

Advertisement

Naast de vreselijke omstandigheden waarin de honden die hij redt zich vaak bevinden, verklaarde Edgardo dat wat hem het meest raakt, de verhalen zijn die ze achter de rug hebben, namelijk de pijn veroorzaakt door mensen zonder menselijkheid en medeleven met deze hulpeloze wezens.

Ondanks alles is Edgardo absoluut van plan zijn werk voort te zetten, dat zo natuurlijk voor hem is, maar helemaal niet zo vanzelfsprekend voor "zijn" honden. We hopen dat hij nog lang kan doorgaan om al die ongelukkige wezens wat hoop en geluk te geven!

foto: Facebook
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt