Een hond blijft de politie-auto achtervolgen en wordt "ingehuurd" als therapiedier voor kinderen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een hond blijft de politie-auto achtervolgen…
Een slim meisje vervangt lippenbalsem door kaas om het tijdens de les op te eten Deze hond heeft 7 kittens

Een hond blijft de politie-auto achtervolgen en wordt "ingehuurd" als therapiedier voor kinderen

Door Janine
15.952
Advertisement

Het werk van politieagenten is een van de zwaarste en moeilijkste die er zijn, daar bestaat geen twijfel over; wie deze functie uitoefent, heeft een zeer sterk plichtsbesef en het beschermen van de burger, wie hij ook is. Dit geldt, vooral in dit waargebeurde verhaal, ook voor de meest behoeftige viervoeters, en de hoofdrolspelers van het verhaal dat we je gaan vertellen, zullen het er ongetwijfeld over eens zijn!

via: People

Na de verwoesting van orkaan Matthew in Edgecombe County in South Carolina, baanden politieagenten in de stad Charlotte zich een weg door de overstroomde straten om de dieren te redden die het meest in de problemen waren gekomen na de natuurramp. Nadat ze ongeveer 200 dieren van de straten hadden gehaald, die overhoop lagen door de grote hoeveelheid water, realiseerden de agenten van Charlotte zich plotseling dat hun werk nog niet was voltooid.

Een bruine hond naderde hun patrouillewagen, en hoewel de auto van de politieagenten snel reed op sommige stukken weg, wilde het dier hen niet in de steek laten. Dus besloten de politieagenten van Charlotte om af te remmen, de hond mee in de auto te nemen en haar naar de opvang voor dieren zonder een baasje te brengen.

Advertisement

Eenmaal in de auto, ging de hond liggen en viel comfortabel in slaap; en misschien was het wel een teken van het lot: nu is de hond, wiens baasjes na de orkaan Matthew niet zijn geïdentificeerd, onafscheidelijk van hen geworden en werd Charlotte genoemd, ter ere van al die honden van de stad South Carolina die de verwoestende orkaan niet hebben overleefd.

Nu is Charlotte een hond geworden die constant samenwerkt met de lokale politie en maakt deel uit van een educatieprogramma voor burgers, waarmee de dappere viervoetige vriend in direct contact met kinderen werkt. Een prachtig sprookje met een gelukkig einde voor een kwispelende engel die hele mooie dingen doet!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt