Dit blinde konijntje werd samen met zijn favoriete knuffeldier in een kartonnen doos achtergelaten - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit blinde konijntje werd samen met…
Dit gulle kind gebruikte al zijn spaargeld om boodschappen te doen voor de meest behoeftige daklozen Vermoeidheid, misselijkheid, pijn: 9 tekenen die kunnen wijzen op een probleem aan de lever

Dit blinde konijntje werd samen met zijn favoriete knuffeldier in een kartonnen doos achtergelaten

22 Januari 2020 • Door Janine
2.502
Advertisement

Helaas worden niet alleen honden en katten aan de kant van de weg achtergelaten - wanneer de mens zijn nieuwe speelgoed beu wordt, geeft hij er de voorkeur aan om zich ervan te ontdoen, zonder na te denken over de gevolgen. Dit is wat sommige gewetenloze mensen dit arme konijn hebben aangedaan, in kritieke toestand in een kartonnen doos, met alleen het knuffeldier van een konijn om hem gezelschap te houden. Het was een geluk dat een voorbijganger besloot te controleren wat er in die doos was achtergelaten in een straat in Hemel Hempstead, Engeland. De goede Samaritaan bracht het dier onmiddellijk naar een lokale dierenarts en nam vervolgens contact op met de RSPCA, een liefdadigheidsinstelling die in Engeland en Wales actief is om dieren in nood te helpen.

"Dit arme konijn moet zeer bang zijn geweest nadat hij alleen in de kou was achtergelaten, met een knuffeldier om zichzelf gerust te stellen", zei een vrijwilligster van de RSPCA, Kate Wright, in een persbericht. Vanaf het eerste moment begreep Wright dat Guinness - zo werd het lieve konijntje genoemd - erg gehecht was aan zijn knuffelbeest. Het knuffeldier was niets meer dan een stuk speelgoed dat de kleine Guinness zich veilig liet voelen.

Ondanks zijn slechte ervaring bleek Guinness gezond te zijn en zijn redders waren geschokt dat het konijn nog steeds zo gelukkig en optimistisch was nadat hij in de steek was gelaten. "Helaas hebben we altijd mensen op deze manier hun dieren achter zien laten," zei Wright. "We begrijpen dat de omstandigheden en levens van mensen kunnen veranderen, wat de onmogelijkheid kan betekenen om voor hun huisdieren te blijven zorgen, maar ze zo achterlaten is nooit de oplossing."

Advertisement

We hopen dat Guinness binnenkort een nieuw gezin zal vinden, liefdevoller dan het vorige, waarmee hij zich gelukkig kan blijven voelen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt