Deze tweeling heeft altijd alles in het leven gedeeld: nu zelfs dezelfde man - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze tweeling heeft altijd alles in…
Deze donkere vrouw heeft drie blanke kinderen geadopteerd, maar iedereen blijft haar vragen of zij de oppas is Deze gulle hond redt een onderkoelde kat uit de regen en brengt hem mee naar huis alsof het zijn vriend was

Deze tweeling heeft altijd alles in het leven gedeeld: nu zelfs dezelfde man

20 Januari 2020 • Door Janine
5.260
Advertisement

Toen we kinderen waren, hebben onze ouders ons altijd het belang van delen geleerd - of het nu speelgoed, eten of wat dan ook is, als goede broers en zussen, hebben we altijd geprobeerd zoveel mogelijk te delen. Als het gaat om tweelingen, ligt de focus echter op het diversifiëren van activiteiten op basis van hun individuele neigingen. Dit was duidelijk niet het geval bij de tweeling Anna en Lucy De Cinque, twee zussen die er altijd alles aan hebben gedaan om zoveel mogelijk op elkaar te lijken en dezelfde ervaringen te delen. De kwestie lijkt nog iets verder te zijn gegaan, omdat de twee besloten dezelfde man te delen.

Anna en Lucy De Cinque komen uit Perth, Australië, en in 2012 ontmoetten ze een man genaamd Ben Byrne online, op wie ze allebei verliefd werden. Om de waarheid te zeggen, alle drie werden ze verliefd op elkaar, zozeer zelfs dat het trio nu van plan is een gezin te stichten. De tweeling, die elke belangrijke stap van hun leven samen heeft gedeeld, wil allebei graag een kind met Ben. Zo mogelijk tegelijkertijd. Voor deze grote stap zouden ze echter ook nog een ander verlangen hebben: met dezelfde man trouwen.

In Australië is het echter beslist verboden om tegelijkertijd met dezelfde persoon te trouwen. Wat het huwelijk betreft, lijkt het trio dus hun wens niet te kunnen vervullen.

Over het krijgen van kinderen in een vergelijkbare situatie spreekt de wet zich echter niet uit. Juridisch gezien zou het daarom geen probleem moeten zijn om een kind van dezelfde man te krijgen. Het morele probleem doet zich voor wanneer men zich realiseert dat de kinderen van de tweeling daardoor halfbroers (of zussen) en half-neven en nichten zouden worden; op dezelfde manier zou Ben tegelijkertijd vader en oom worden.

Advertisement

Je hebt misschien intussen hoofdpijn gekregen met al deze redeneringen, nietwaar?

Het punt is dat deze tweeling waarschijnlijk een aantal extreme keuzes heeft gemaakt en nu voor grotere uitdagingen staan dan ze hadden gedacht.

Wat vind jij van dit verhaal?

Tags: AbsurdVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt