Achtergelaten op het vliegveld, wachtte deze hond 6 maanden voor dezelfde deur op zijn baasjes - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Achtergelaten op het vliegveld, wachtte…
Deze hond moest lang en diep nadenken over hoe hij een brug kon oversteken met een gigantische tak tussen zijn tanden Dit gulle kind gebruikte al zijn spaargeld om boodschappen te doen voor de meest behoeftige daklozen

Achtergelaten op het vliegveld, wachtte deze hond 6 maanden voor dezelfde deur op zijn baasjes

Door Janine
2.925
Advertisement

Er zijn harteloze mensen op de wereld, maar wat ze met deze hond hebben gedaan lijkt de grenzen van boosaardigheid te hebben overschreden, omdat het arme dier op een luchthaven werd achtergelaten en gedurende 6 maanden op hetzelfde punt tevergeefs op zijn baasjes bleef wachten. Het verhaal van de arme Bumer ging viral dankzij de vrijgevigheid van een vrouw genaamd Milagros uit Lima, Peru. Volgens gegevens van de organisatie Affinity zijn in 2016 ongeveer 137.000 honden in Latijns-Amerika van de straat gered.

El #perrito que espera un vuelo que no volverá Bumer fue traicionado de la peor manera, su familia lo llevó al...

Pubblicato da Milagros Salazar su Lunedì 25 giugno 2018

Hoewel het waar is dat dit aantal sinds 2008 gestaag is gedaald, toen ongeveer 160 duizend reddingen werden geteld, zijn de aantallen nog steeds erg hoog en is het probleem van het in de steek laten van huisdieren nog steeds zeer ernstig. Een opvallende zaak was die in de stad Lima in Peru, dankzij de solidariteit van een vrouw die het verhaal van Bumer op haar Facebook-profiel publiceerde, een prachtige hond die maanden op de luchthaven Jorge Chavez heeft doorgebracht.

Milagros Salazar, uit Peru, vertelde in een post op Facebook hoe de 4-jarige hond in de steek was gelaten door zijn menselijke familie tegenover de vertrekhal van binnenlandse vluchten en dat niemand hem ooit kwam ophalen. Maar liefst 6 maanden lang.

Naast het vreselijke verdriet dat hij moet hebben gevoeld toen hij door zijn familie was vergeten, moest de hond ook worden geconfronteerd met honger en ziekte, een gevolg van hoe moeilijk het voor onze vierbenige vrienden is om buiten een luchthaven te leven. Wat echter de meeste aandacht trok in dit verhaal, is het onwrikbare geloof dat de hond er niet van weerhield te blijven hopen op hun terugkeer en daar maandenlang op hen wachtte. Zoals Milagros zei: "Hij is al zes maanden niet meer van die deur verwijderd en het is onmogelijk om hem daar weg te krijgen, maar de straat, de kou en het gebrek aan voedsel hebben de gezondheid van de hond in gevaar gebracht.”

Advertisement

Gelukkig was er een familie, ontroerd door het door Milagros gepubliceerde verhaal, dat besloot om Bumer te adopteren, maar het dier had te lang op straat geleefd en had verschillende medicijnen en een speciaal dieet nodig om hem weer op de been te krijgen. Maar natuurlijk vervult het feit, dat Bumer eindelijk een nieuw gezin vol liefde en een gezellig huis heeft gevonden waar hij de rest van zijn dagen kan doorbrengen zonder te wachten op de roekeloze baasjes, ons vol liefde!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt