Dit restaurant rekent klanten 38 cent extra voor elke "domme vraag" die aan obers worden gesteld - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit restaurant rekent klanten 38 cent…
7 voordelen van aardappelen, voedzame en nuttige groenten om de bloeddruk onder controle te houden Deze man heeft twee pitbulls uit een asiel geadopteerd: ze bedanken hem door zijn leven te redden tijdens een overval

Dit restaurant rekent klanten 38 cent extra voor elke "domme vraag" die aan obers worden gesteld

Door Janine
1.522
Advertisement

Hoe vaak schaamde je je op school om je hand op te steken om een vraag te stellen en zei de leraar je dat "er geen domme vragen bestaan"? Er is niets om je voor te schamen - hiermee moedigden ze je aan om deel te nemen aan de les. We moeten van kinds af aan aanmoedigen om de mening te uiten, de stem te laten horen en vragen te stellen. Als je volwassen wordt, is het misschien een goed idee om het niet te overdrijven en het niet "te bruin te bakken" met veelgestelde en misschien ongepaste vragen. Een restaurant in Denver, Tom's Diner, loste het probleem op door 38 cent extra te vragen voor elke domme vraag aan de obers in het restaurant. Wil je domme en tijdrovende vragen stellen? Dan wordt de rekening hoger!

via: Today
foto: Reddit

Tom's Diner bevindt zich in de wijk East Colfax in Denver, in Colorado, en heeft naam gemaakt vanwege zijn enigszins specifieke beleid. Sinds de opening in 1999 heeft het restaurant haar klanten altijd extra laten betalen als ze domme vragen stellen. Het is een grappige manier om de werkdagen een beetje op te vrolijken; de bekendheid van het restaurant groeit echter ook buiten de wijk, dankzij een bericht op Reddit, waar een afbeelding van een rekening werd gedeeld. Op de bon stond, naast de kip en de aardappelpuree, een aparte toeslag van 38 cent, geregistreerd als "1 domme vraag".

De post wekte algemene hilariteit op, evenals veel vragen, waaronder: "Wat? Serieus?", "Maar is deze foto echt?”, "Waar kan ik dit restaurant vinden?" en nogmaals: "Wat wordt als een domme vraag beschouwd?!". Helaas weten we niet de antwoorden op alle vragen, vooral de laatste, maar we kunnen bevestigen dat de rekening echt is.

In feite is de formulering "domme vragen" ook te vinden op het menu van het restaurant - tussen "Extra dressing" en "Veggie of the day” - wat vaak resulteert in een reeks klanten die opzettelijk de domste vragen verzinnen om het op hun bonnetje te zien staan. Natuurlijk rekent het restaurant het de klanten niet aan - het is allemaal bedoeld als grappig en leuk. De kosten van de commissie schommelden door de jaren heen, waarbij de eigenaar grapt: "Op een gegeven moment was het zelfs 48 cent, maar we wilden niet riskeren te overdrijven!"

Advertisement
foto: Google Maps

Op het eigenaardige menu vind je ook leuke gezonde opties, waaronder: "Sla de maaltijd over: goed gedaan, je hebt geld bespaard! of" Terug naar huis wandelen: onbetaalbaar!".

Een leuke en grappige vondst waar steeds meer over wordt gesproken.

Tags: KomischeVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt