Hij keert terug naar school na 3 jaar vechten tegen leukemie: zijn klasgenoten verwelkomen hem met een daverend applaus - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij keert terug naar school na 3 jaar…
De eigenaresse van deze cafetaria gaf een dakloze, die het restaurant binnenkwam om te bedelen, een baan Een echtpaar verwelkomde een zwangere pitbull in huis om haar op een warme en veilige plek te laten baren

Hij keert terug naar school na 3 jaar vechten tegen leukemie: zijn klasgenoten verwelkomen hem met een daverend applaus

Door Janine
4.883
Advertisement

Als het leven echt eerlijk was, zouden bepaalde ervaringen worden gespaard voor kinderen die een heel leven voor zich hebben. In plaats daarvan worden ook zij soms geroepen om tegen ziekten te vechten, en wanneer deze gevechten een gelukkig einde hebben, verdienen ze het te worden verteld.

John Oliver is een 6-jarige jongen die de helft van zijn leven heeft gevochten tegen leukemie. Uiteindelijk kwam het nieuws waar iedereen op wachtte: John had de ziekte verslagen en was genezen verklaard. Op school verwelkomden ze hem op de beste manier.

John's strijd tegen leukemie begon toen hij slechts 3 jaar oud was: zijn ouders ontdekten het bij toeval, nadat ze in het ziekenhuis waren geweest nadat hij zijn hoofd had gestoten tegen het hoofdeinde van het bed. John had een blauwe plek die niet wegging, dus deden artsen wat routinematige tests, maar omdat ze niets vermoedden, stuurden ze hem naar huis.

Midden in de nacht kregen de ouders van John een telefoontje van de artsen die hen vertelden het kind onmiddellijk naar het ziekenhuis te brengen: ze hadden de resultaten en daaruit bleek dat John lymfatische leukemie had.

John's familie heeft hem altijd gesteund tijdens zijn gevecht, en de kleine jongen deed zijn uiterste best om de ziekte te verslaan die plotseling de sereniteit van een 3-jarig kind wegnam. John kreeg bestraling, chemotherapie en een behandeling van steroïden die zijn lichaam zwaar op de proef stelde. Ondanks de pijn ging John gewoon naar school, maakte zijn huiswerk thuis of in het ziekenhuis en kreeg uitstekende cijfers.

Toen het geweldige nieuws waar iedereen op wachtte arriveerde, wat bevestigde dat John de leukemie had verslagen, wisten al zijn klasgenoten en onderwijzers dat ze zijn terugkeer moesten vieren als die van een kleine held: dat is waarom iedereen hem met trots applaudisseerde toen hij weer door de schoolgangen liep. Alle kinderen die vechten tegen een ziekte zijn kleine dappere helden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt