Deze 4 kinderen redden een hond die vastgebonden en achtergelaten was bij een onbewoond huis - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze 4 kinderen redden een hond die…
Deze hond heeft zijn favoriete knuffeldier gevonden tussen het puin van het huis dat verwoest werd door de Australische branden Deze vrouw stapte uit de auto om een hond te helpen wiens knuffel over het muurtje was gevallen

Deze 4 kinderen redden een hond die vastgebonden en achtergelaten was bij een onbewoond huis

Door Janine
10.438
Advertisement

We kunnen allemaal een verschil maken en degenen in onze gemeenschap helpen die het meest behoefte hebben aan zorg of genegenheid. De vier hoofdrolspelers in dit prachtige verhaal van solidariteit en vrijgevigheid weten dat goed, die in Detroit, in de Amerikaanse staat Michigan, in de VS wonen. Terwijl ze in 2019 een oudere man hielpen de straat over te steken, zagen de vier jongens iets recht tegenover een verlaten huis aan het einde van dezelfde straat. 

foto: Facebook

Kenny, Andrew, Kevin en Kenneth snelden onmiddellijk naar de voorkant van het huis en vonden een hond die daar was vastgebonden en achtergelaten; het hondje was duidelijk bang en hongerig. Uiteindelijk besloten de jongens hem naar een van hun huizen te brengen om hem iets te eten te geven, wat water te laten drinken en een beetje op te warmen.

 

foto: Facebook

Vanzelfsprekend raakten de 4 jongens onmiddellijk gehecht aan Sparkles, zo besloten ze de hond te noemen, die aan een touw zat vastgebonden en daar was achtergelaten, voordat ze de Detroit Pit Crew Dog Rescue belden, die verantwoordelijk is voor het redden van zwerfdieren of verlaten dieren om hen een tijdelijke opvangplek te geven.

Met de noodzakelijke zorg en tijd, is Sparkles volledig gerehabiliteerd en heeft een nieuw gezin gevonden om te wonen waar hij elke dag veel genegenheid ontvangt!

 

Advertisement
foto: Facebook

Maar het verhaal (met een goed einde) eindigde hier niet: de Detroit Pit Crew Dog Rescue vroeg de vier jongens om in de toekomst rond te kijken of ze andere honden in moeilijkheden vonden, en zo gebeurde: de vier gewillige jongens redden vervolgens twee andere vierbenige vrienden van een zwervend bestaan.

Gefeliciteerd met je gulle gebaar, Kenny, Kenneth, Kevin en Andrew!

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt