Deze brandweerman neemt afscheid van zijn trouwe viervoeter met een ontroerend bericht op Twitter - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze brandweerman neemt afscheid van…
Deze kat zamelt geld in voor de daklozen door te In dit dierenasiel verbleef een week lang een lieve kat van 36 kilo, die

Deze brandweerman neemt afscheid van zijn trouwe viervoeter met een ontroerend bericht op Twitter

Door Janine
28.019
Advertisement

Als je brandweerman bent en verantwoordelijk bent voor een hond, overstijgt de relatie van eenvoudig gezelschap en wordt het een onverklaarbare liefde en medeplichtigheid na vele avonturen, door het hebben van een van de mooiste en meest lovenswaardige banen ter wereld: het redden van levens. Het verlies van een vierbenige vriend, die ook de meest trouwe metgezel was die zijn dagen vergezelde, kan bij de eigenaar een gevoel van leegte en duisternis opwekken dat heel moeilijk te verzachten is.

via: USA Today

Agent Gregg Favre en zijn hond Bella waren onafscheidelijk. Samen vormden ze een ideaal team om hevige branden het hoofd te bieden en het leven te redden van honderden mensen die het geluk hadden hen onderweg tegen te komen. Vreselijk nieuws doemde echter op over het lot van de brandweerman en zijn huisdier. De volgzame en intelligente Bella viel ten prooi aan een agressieve kanker die de nobele vierbenige vriendin geen kans gaf.

Nadat hij de diagnose van zijn hond hoorde, stortte hij simpelweg in en uitte hij al zijn pijn door een emotionerend bericht te posten die onmiddellijk viral ging. Met woorden afscheid nemen van een geliefde is geen gemakkelijke taak, maar het bericht op Gregg's Twitter-profiel brak de ziel van iedereen die het las, perfect aanvoelend wat Bella vertegenwoordigde in het leven van deze dappere en gevoelige man, die de ervaringen met zijn geliefde dier nooit zou vergeten.

Advertisement

“11 jaar geleden redde ik een puppy terwijl ik dienst had bij een brandweerkazerne. In het volgende decennium zijn we onafscheidelijk geworden. Op avontuur, tijdens wandelingen in de buurt of thuis, bij de open haard. Gisteravond stierf ze vredig in mijn armen na een hard gevecht tegen deze vreselijke ziekte."

De woorden die Gregg aan Bella wijdde, waren een eerbetoon aan alle avonturen die het moedige stel samen had gedeeld. Maar ongetwijfeld was liefde het meest waardevolle dat Bella van hem ontving, want het is de liefde die hij haar gaf tot het moment dat ze haar ogen sloot, terwijl ze in zijn armen lag, die haar zullen vergezellen, waar ze ook is.

Vaarwel, dappere Bella!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt