Een vader verandert het hekje in een wand vol spelletjes om de woede van zijn 9 maanden oude zoon te kalmeren - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vader verandert het hekje in een…
Een vrouw vindt een koelkast langs de weg: ze ontdekt dat er 9 pups in zitten die in de zon zijn achtergelaten Deze rechter veroordeelt degenen die dieren geweld aandoen, dezelfde behandeling te ondergaan, als alternatief voor de gevangenis

Een vader verandert het hekje in een wand vol spelletjes om de woede van zijn 9 maanden oude zoon te kalmeren

16 Februari 2020 • Door Janine
11.402
Advertisement

Het krijgen van een kind zorgt voor veel veranderingen, zowel bij moeders als bij vaders; je krijgt bijvoorbeeld een echte explosie van creativiteit bij het oplossen van de kleine problemen die je hebt met jonge kinderen. De moeilijkheden oplossen met ironie, creativiteit en positiviteit, is in feite de beste manier om het plezier van kinderen en de rust van volwassenen te combineren.

Deze vader was het bijvoorbeeld zat om zijn 9 maanden oude zoon wanhopig te horen huilen toen het veiligheidshekje werd gemonteerd, waardoor de baby geen toegang kreeg tot het andere deel van het huis; maar de genialiteit van de man heeft een oplossing gevonden die iedereen gelukkig maakt.


We mogen baby’s niet voor de gek houden; hoewel ze niet kunnen praten, niet goed kunnen lopen en nog onzeker zijn wat betreft vaardigheden, kunnen ze zeker niet als naïef worden beschouwd. Dus toen Melanie en Nick Pearce, de ouders van de kleine Archer, besloten om een veiligheidshekje te monteren dat de kleine jongen verhinderde de trap te bereiken, waren ze getuige van een echte rebellie van hun zoon.

Om de een of andere reden trok de trap hem aan, en toen zijn ouders hem verhinderden het vrij te bereiken, werd de trap onweerstaanbaar.

Vader Nick had echter een briljant idee; het hekje veranderen in een spel, zodat het niet alleen een obstakel lijkt. Het was voldoende om de balken wit en lichtblauw te schilderen, om een aantal veelgebruikte objecten eraan te hangen waar kinderen graag op drukken, om het probleem op te lossen.

Advertisement

Archer begon het hekje met heel andere ogen te bekijken, zodat het de favoriete plek in huis is geworden om te spelen! Op de toetsen van de rekenmachine drukken, spelen met het wiel van de muis en nep-vergrendelingen openen, daarentegen, is een tijdverdrijf dat door veel kinderen wordt gewaardeerd die, zoals we weten, vaak meer aangetrokken worden door alledaagse voorwerpen dan door spellen die speciaal voor hen zijn gemaakt.

Een idee waaruit je inspiratie kunt putten zodat je kind het veiligheidshek leuk gaat vinden!

Tags: SpelenKinderenIdeeën
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt