Deze vrouw laat de kerstboom een jaar staan en versiert deze naar gelang de tijd van het jaar - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vrouw laat de kerstboom een jaar…
Deze kat heeft zoveel contact nodig dat ze haar baasjes volgt, zelfs onder de douche Op deze kraamafdeling kunnen ouders en baby's in een tweepersoonsbed slapen en zich thuis voelen

Deze vrouw laat de kerstboom een jaar staan en versiert deze naar gelang de tijd van het jaar

07 Februari 2020 • Door Janine
7.924
Advertisement

Wanneer we in december onze kerstboom versieren, dan hebben we nooit zin om hem weer af te tuigen en terug in de garage te zetten zodra de feestdagen voorbij zijn; al die tijd die je eraan hebt besteed om het te versieren, en net zoveel tijd om de lichtjes en ballen te verwijderen. Een echt vervelende klus waarop een ondernemende makelaar uit San Diego in Californië echter een briljant en comfortabel antwoord lijkt te hebben gegeven.

via: The Sun

Op haar officiële Instagram-profiel heeft Nadia Colucci een aantal mooie foto's van haar kerstboom gepost, die ze van Kerstmis 2018 tot 2019 heeft laten staan. Hoe heeft ze dat gedaan? Nou, eenvoudig: Nadia heeft besloten haar boom te decoreren volgens de verschillende feestdagen. De foto’s gingen niet alleen het web rond, maar inspireerden ongetwijfeld duizenden gebruikers om hetzelfde te doen en hun boom volgens het seizoen te versieren, zonder deze ooit uit de woonkamer te verwijderen!

Eerst begon Nadia met de kerstversiering, toen kwam Valentijnsdag, waarna de boom veranderde in een zee van groen voor het feest van St. Patrick, zonder het lentefeest bij uitstek, Pasen, te vergeten.

Advertisement

In de zomer was het de beurt aan de vieringen voor 4 juli, Independence Day voor de Verenigde Staten; in de herfst is Halloween onvermijdelijk, en de maand november met de decoraties voor Thanksgiving Day. Om het jaar vervolgens weer met Kerstmis af te sluiten.

Een 12 maanden durend experiment dat een briljante vondst was en waardoor Nadia niet alleen haar boom niet hoefde te verwijderen, maar dat ook vreugde bracht in haar huis... 12 maanden lang!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt