Deze 107-jarige man rijdt nog steeds in zijn rode spider en is niet van plan ermee te stoppen - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze 107-jarige man rijdt nog steeds…
8 lange vrouwen tonen trots hun kleinere echtgenoten en werpen elk stereotype omver Deze 6 kleine dieren met miniverbanden op hun pootjes laten de meest schattige kant van het werk van de dierenarts zien

Deze 107-jarige man rijdt nog steeds in zijn rode spider en is niet van plan ermee te stoppen

11 Februari 2020 • Door Janine
3.811
Advertisement

Wie zei dat ouderdom noodzakelijkerwijs verband moet houden met een verminderd vermogen om dagelijkse acties op een adequate en nauwkeurige manier uit te voeren? Vaak geloven we, denkend aan een ouder persoon, dat deze bepaalde dingen niet meer kan doen, zoals autorijden.

Het is waar: met het verstrijken van de jaren vertragen de reflexen, neemt het vermogen om snelle beslissingen te nemen af en neemt de angst toe. Bovendien getuigen veel oudere mensen op straat hiervan. Zoals met alles, kan het echter niet worden gegeneraliseerd, en de man waar we het over gaan hebben laat dit zien: een ervaren bestuurder die, op 107-jarige leeftijd, niet van plan is ermee te stoppen.

via: Today.com

Zou je ooit een mooie rode spider op de weg verwachten, bestuurd door... een honderdjarige? Waarschijnlijk niet, en dat is ook niet zo vreemd gedacht. In plaats daarvan bewonderen inwoners van Sarasota, in Florida een dergelijke scène regelmatig. Door de straten van de Amerikaanse kustplaats, rijdt Joe Newman rond, de briljante opa van 107 jaar oud, met de wind door zijn haren, in zijn Mercedes cabrio!

Dat klopt: John is de 100 al een tijdje gepasseerd en is absoluut niet van plan om te stoppen met rijden. In tegenstelling tot andere mensen die hun oude dag hebben bereikt, heeft zijn fysieke veroudering hem er niet van weerhouden achter het stuur van zijn auto te kruipen.

Advertisement

Joe is voorzichtig, nauwkeurig, respecteert de regels en de verkeersborden; misschien rijdt hij zelfs beter dan veel 70-jarigen uit de buurt. Natuurlijk rijdt Joe geen lange stukken, maar hij zal niet snel een mooi autoritje opgeven - samen met zijn partner Anita, die ook bijna 100 jaar oud is!

Het vrolijke en zorgeloze karakter van deze man heeft hem naar alle waarschijnlijkheid in staat gesteld zijn oude dag op een goede manier te leven. Zijn geheim om zo lang te leven is gewoon door te “blijven ademen”. Leeftijd mag eigenlijk nooit een limiet zijn voor onze verlangens en vreugde. We wensen dat Joe nog vele kilometers kan rijden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt