Na een ernstig verkeersongeluk zorgt de hond gedurende 40 uur voor de eigenaar totdat er hulp arriveert - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na een ernstig verkeersongeluk zorgt…
Dit meisje was zo ontzettend blij toen de politie haar de hond terugbracht die ze van haar hadden gestolen De lessen van oma helpen ons beter te leven: de band die met hen wordt gecreëerd, is uniek en speciaal

Na een ernstig verkeersongeluk zorgt de hond gedurende 40 uur voor de eigenaar totdat er hulp arriveert

Door Janine
9.588
Advertisement

De wereld is vol met dappere honden en mensen die gered moeten worden. Een hond weet genegenheid te tonen en alle liefde terug te geven die hij van zijn eigenaar heeft ontvangen. Het is dan ook bekend dat honden gevaarlijke situaties beter dan wij mensen kunnen waarnemen en vaak proberen ze ons te waarschuwen voor bepaalde omstandigheden.

Sako is een zeer intelligente zwarte Duitse herder die letterlijk het leven redde van zijn 16-jarige baasje Joseph, die in de auto zat met een tante, neef en vriend, in wat een rustige reis leek te zijn terug naar huis. Toen de auto crashte, kwamen ze helaas allemaal om het leven, behalve Joseph, die op wonderbaarlijke wijze overleefde, mede dankzij de tussenkomst van Sako.

De enigen die nog in leven waren, waren Joseph en zijn geliefde Sako, de Duitse herder die hem al in zijn leven vergezelt sinds hij een kind was. Joseph zei dat hij in slaap viel op de achterbank en wakker werd zonder echt te begrijpen wat er aan de hand was. Na de verschrikkelijke impact herinnert Joseph zich alleen dat hij zich niet kon bewegen (de jongen had meer dan één fractuur opgelopen); dus krulde hij zich op bij Sako en probeerde te slapen.

De hond heeft hem nooit in de steek gelaten: hij bleef 40 uur aan zijn zijde, totdat de neef van Joseph, na 2 dagen zoeken, erin slaagde hen te vinden. Gedurende die zeer lange 40 uur deed Sako alles om zijn baasje te troosten: hij bracht hem houten stokjes om een klein vuur aan te steken (gelukkig had Joseph een aansteker bij zich), hij liet hem drinken door hem naar een inham te slepen waar water stroomde en beschermde het uiteindelijk tegen de aanval van wilde dieren.

Tijdens die lange uren herinnert Joseph zich het geluid van deze dieren, vermoedelijk een paar coyotes. Sako verspilde geen tijd en ging met hen vechten. Na een tijdje keerde Sako terug naar Joseph, maar deze keer met een nekblessure: de enige scène waar de jonge overlevende getuige van kon zijn.

Advertisement

Als deze dappere hond er niet was geweest, had het verhaal misschien niet het gelukkige einde gehad dat het verdiende.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt