Ze vinden een achtergelaten baby tussen de pups: ze hebben haar de hele nacht warm gehouden

Janine image
door Janine

25 December 2021

Ze vinden een achtergelaten baby tussen de pups: ze hebben haar de hele nacht warm gehouden
Advertisement

Elke ouder wenst in zijn hart het beste voor zijn of haar kinderen, maar niet iedereen kan aan deze verwachting voldoen. Er zijn mensen die zich niet klaar voelen om een ​​kind op te voeden, om duizend verschillende redenen, en die liever alternatieve oplossingen aannemen, zoals het kind afstaan ​​voor adoptie. Dan zijn er wanhopige gevallen, waarbij de enige oplossing lijkt om de baby midden op straat achter te laten. Zelfs als het instinctief in ons opkomt om een ​​moeder te beoordelen die haar kind in de steek laat, moeten we niet te overhaaste conclusies trekken, omdat er verschillende redenen achter zo'n dramatisch gebaar kunnen zijn. In ieder geval is het altijd te hopen dat de moeder of vader het leven van de pasgeborene niet in gevaar brengt en dat ze het hoogstens in een ziekenhuis achterlaten.

De kleine hoofdpersoon van dit verhaal werd achtergelaten in de kou en vorst, zonder enige vorm van bescherming, maar een hond en haar puppy's hebben haar op een ongelooflijke manier gered met hun warmte.

via Facebook / Jeev Aashraya

Facebook / Jeev Aashraya

Facebook / Jeev Aashraya

In India, in Mungeli, vonden een aantal mensen een achtergelaten baby, omringd door enkele puppy's en een hond. Deze prachtige wezens slaagden er op wonderbaarlijke wijze in om de kleine warm te houden en haar de hele nacht te beschermen. Iedereen was verrast dat de hond haar in leven had gehouden en haar zelfs had verzorgd. Het behoeft geen betoog dat het kleine meisje onder de gegeven omstandigheden serieus het risico liep het niet te halen, maar de aanwezigheid van de honden lijkt haar leven echt te hebben gered. Toen de bewoners van het dorp haar de volgende ochtend vonden, had het kleine meisje nog geen schrammetje! Sommigen waren verrast, maar de waarheid is dat honden soms veel meer “menselijkheid” tonen dan sommige mensen.

Hun moederinstinct is echt ongelooflijk!

Advertisement
Facebook / Jeev Aashraya

Facebook / Jeev Aashraya

Het meisje werd voor alle nodige controles op haar gezondheidstoestand naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Bij het melden van dit nieuws kunnen we niet nalaten stil te staan ​​bij de aard van de hond en zijn magische band met de mens. Honden zijn miljoenen keren beter dan mensen, omdat ze zelfs het verschil kunnen zien tussen onschuld en wreedheid, waar wij mensen niet altijd toe in staat zijn.

Advertisement