Een hond op de snelweg leidt de politie naar de plaats van een ongeval en redt haar baasje - BekijkDezeVideo.nl
x
Een hond op de snelweg leidt de politie…
Schoolmedewerkster in moeilijkheden ontvangt geld en een nieuwe auto van een Ze komt 5 uur te laat om het kind van een feestje op te halen: het kind wordt niet meer uitgenodigd

Een hond op de snelweg leidt de politie naar de plaats van een ongeval en redt haar baasje

10 Januari 2022 • Door Janine
2.072
Advertisement

Het hebben van een trouwe viervoeter kan in veel opzichten een echte zegen zijn. We weten dat de hond de beste vriend van de mens is, een belangrijke waarheid waar we elke dag getuige van zijn, door de oneindige daden van loyaliteit en moed die deze prachtige dieren aan hun baasjes tonen. In veel gevallen is het de hond die op onbeschrijflijke manieren het leven van de eigenaar redt. De laatste episode waar we je vertellen over de intelligentie van een hond die de verdienste had om haar baasje te redden, is die over een Duitse herder genaamd Tinsley en zijn baasje, Cam Laundry.

Dankzij de ongelooflijke intelligentie van de hond werd Laundry gered door de politie van New Hampshire na een ernstig auto-ongeluk.


De politie van New Hampshire kreeg een telefoontje over een hond op de snelweg. Het dier zag er gespannen en bang uit, maar ze was niet gemakkelijk te vangen. De agenten probeerden haar van de straat weg te halen, om te voorkomen dat ze geraakt zou worden, maar de Duitse herder ontsnapte steeds aan hun greep: ze liep weg en na een tijdje draaide ze zich om om de agenten aan te kijken, bijna alsof ze ervoor wilde zorgen dat ze haar volgden. Een dergelijk gedrag is zeker niets nieuws, maar toch bijzonder als je voor het eerst in zo'n situatie zit. De politieagenten volgden de hond naar een kleine afgrond, bij een beschadigd deel van de vangrail; de hond keek naar beneden en de agenten realiseerden zich wat het dier hen vanaf het begin probeerde te zeggen: een vreselijk auto-ongeluk waarbij de eigenaar betrokken was.

Het busje van Cam Laundry was gekanteld, waarbij ook een andere passagier betrokken was, en was zwaar beschadigd. De twee mannen waren blijkbaar uit het voertuig geslingerd en hadden ook verschillende verwondingen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze onderkoeld zouden zijn geraakt als Tinsley geen “hulp had gezocht”.

Een van de agenten merkte op: "Het was alsof ik me in een situatie als in Lassie bevond, maar dan in het echte leven. Het is echt opmerkelijk. Deze hond heeft zeker hun leven gered. Ik denk niet dat ze de nacht zouden hebben overleefd gezien de temperaturen."

De eigenaar van de hond, Cam Laundry, prees ook de alertheid en intelligentie van zijn hond en wees erop hoe ze verwend zal worden met eten en knuffels: een welverdiende premie!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt