De vader verkoopt zijn oldtimer om de studie van zijn dochter te betalen: ze koopt deze in het geheim 21 jaar later voor hem terug - BekijkDezeVideo.nl
x
De vader verkoopt zijn oldtimer om de…
Welke rol je ook vervult, wees altijd bescheiden en vriendelijk: beleefdheid wordt niet gemeten aan de hand van het salaris De hond stopt het verkeer zodat schoolkinderen de straat kunnen oversteken op de voetgangersoversteekplaatsen

De vader verkoopt zijn oldtimer om de studie van zijn dochter te betalen: ze koopt deze in het geheim 21 jaar later voor hem terug

17 Februari 2020 • Door Janine
332.158
Advertisement

Ze zijn er altijd voor ons, om ons te troosten in de donkere momenten en ons te helpen wanneer de moeilijkheden van het leven zo lijken dat we niet verder kunnen. We hebben het natuurlijk over onze ouders, speciale mensen, onvervangbare figuren voor ieder van ons, die alles zouden doen om ons gelukkig te zien, zichzelf op te offeren en ook dat waar ze het meest om geven.

Net als de vader van Stephanie toen hij in 1993 besloot om zijn geliefde Ford Sedan uit 1936 te verkopen, een echte oldtimer, gekocht en gerestaureerd toen hij 16 jaar oud was. De reden voor de verkoop? Om de studie van zijn dochter te betalen, om haar een betere toekomst te bieden en haar dromen waar te maken. Na 21 jaar besloot Stephanie hem echter op een heel speciale manier haar dankbaarheid te tonen.

Stephanie's vader heeft altijd de herinnering aan zijn geliefde oude Ford levend gehouden, een auto waar hij echt trots op was, zozeer zelfs dat hij hem tentoonstelde in verschillende autoshows, waar hij vaak de eerste prijs won. “Hij had het vaak over deze auto,” zei Stephanie, “hij zei altijd dat hij het terug zou kopen als hij het kon vinden.”

21 jaar na het prachtige offer van haar vader, begon Stephanie er alles aan te doen om haar vader te laten weten hoe dankbaar ze was voor zijn gebaar, en begon iets heel onverwachts voor hem te regelen. Haar vaders droom om de Ford Sedan te vinden werd ook de droom van Stephanie en na een aantal maanden zoeken, slaagde het meisje erin hem te vinden.

Advertisement

Dit was hem: de prachtige Ford Sedan uit 1936 die in 1993 door haar vader werd verkocht. Dankzij een op GoFundMe georganiseerde fondsenwerving slaagde Stephanie in wat een heel moeilijke onderneming leek: de auto terug kopen en hem terug geven.

De video waarin de vrouw de reactie van haar vader vastlegde toen hij de glorieuze Sedan voor het huis geparkeerd vond, beschrijft beter dan duizend woorden de emotie die deze man voelde haar daar te zien, helemaal voor hem, net als vroeger. Geen twijfel mogelijk: vrijgevigheid en offers voor anderen worden vaak beloond wanneer we het het minst verwachten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt