Ze staat haar pasgeboren zoontje af ter adoptie: na 18 jaar slaagt ze er eindelijk in om hem te omhelzen (+VIDEO)

Janine image
door Janine

05 Mei 2023

Ze staat haar pasgeboren zoontje af ter adoptie: na 18 jaar slaagt ze er eindelijk in om hem te omhelzen (+VIDEO)
Advertisement

De rol van een moeder is vaak moeilijk, vooral in vijandige situaties en het verhaal van Carmen Santiago is een voorbeeld van hoe een moeder een moeilijke beslissing moest nemen in het belang van haar kind.

Nadat ze hem bij de geboorte in haar armen had genomen, besloot ze van hem te scheiden, in de hoop dat hij een beter leven zou krijgen. Hoewel ze nooit de kans heeft gehad om hem weer te zien, is haar liefde voor hem nooit vervaagd.

via Happilynews

Facebook - Sophia.santiago.90

Facebook - Sophia.santiago.90

Achttien jaar later heeft Carmen begrepen dat de onstabiele relatie waarmee ze te maken had haar niet in staat had gesteld om haar kinderen een stabiele, beschermende en gastvrije omgeving te bieden. Hierdoor had ze de pijnlijke beslissing moeten nemen om van haar geliefde zoon te scheiden. De vrouw kreeg daarna nog twee dochters, Sophia en Tara. De eerste groeide op bij haar biologische vader, de tweede werd in een pleeggezin geplaatst en vervolgens geadopteerd door een bevriend gezin. Ondanks de vele jaren die verstreken en de moeilijkheden die ze tegenkwam, is Carmen altijd aan haar enige zoon blijven denken en wenste hem het beste.

Leigh, de adoptiemoeder van Jeremy Hudson, zo heet de jongen, heeft altijd gewild dat haar zoon de waarheid over zijn biologische familie wist. Dus vertelde ze hem hoe zijn verhaal was verlopen. Dankzij Facebook kwam Jeremy in contact met zijn zussen Sophia en Tara, maar hun vader was al overleden. Na gepraat te hebben en de zussen beter te leren kennen, namen de drie de beslissing om elkaar in het echt te zien. Dus ontmoetten de zussen en broer elkaar en omhelsden elkaar voor het eerst. Bovendien hadden ze een speciale verrassing voor hun moeder voorbereid.

Advertisement
Pubblicato da Sophia Williams su Domenica 19 febbraio 2023

Tara en Sophia namen haar mee op een rondleiding door het skatepark in Douglasville, Georgia, Verenigde Staten, een plek waar ze nog nooit eerder was geweest. Terwijl ze door het park liep, hoorde Carmen de stem van een onbekende die een ongebruikelijke vraag stelde. Ze draaide zich om en zag een jongen die vroeg of ze Carmen Santiago was, de moeder van Jeremy Hudson. Verrast door de vraag antwoordde de vrouw ja en de jonge man vertelde haar dat hij haar zoon was: sprakeloos maar enthousiast liet de vrouw zich in een stevige omhelzing gaan met haar pas hervonden zoon.

Het tafereel werd gefilmd en gedeeld door Jeremy's zussen en ging de sociale media rond, door duizenden gebruikers te ontroeren. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement