Deze opa creëerde een mini-schoolbus waarmee hij zijn 10 kleinkinderen elke ochtend naar school brengt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze opa creëerde een mini-schoolbus…
Deze Australische soldaten geven dorstige koala's iets te drinken tijdens hun werkpauze Ware liefde is weten je partner te accepteren zonder te proberen hem te veranderen

Deze opa creëerde een mini-schoolbus waarmee hij zijn 10 kleinkinderen elke ochtend naar school brengt

Door Janine
1.439
Advertisement

Grootouders zouden echt alles doen voor hun kleinkinderen. Doug Hayes, een heel aardige Amerikaanse grootvader uit Gladstone, Oregon, heeft 10 kleinkinderen.

Om een glimlach op hun gezichten te zien, is hij bereid alles te doen, en hij heeft besloten het op de beste manier aan de hele wereld te laten zien. Omdat hij graag tijd doorbrengt met zijn kleinkinderen, heeft Doug zijn hersenen gepijnigd en heeft hij een manier bedacht die even nuttig als lief en leuk is om elke dag een paar momenten van vrolijkheid te hebben. Hoe? Met zijn "Grandfather Express".

Als je hem op straat tegenkomt is het onmogelijk hem niet op te merken: de gele mini-schoolbus waarmee opa Doug elke ochtend zijn 10 kleinkinderen naar school brengt, is echt een uniek en gepersonaliseerd voertuig. Hayes kocht en paste een oud Gmc busje aan en voorzag het van stoelen met veiligheidsgordels, een felgele kleur met aan de zijkanten het opschrift "Grandfather Express".

Omdat zijn kleinkinderen allemaal op enkele kilometers afstand van de scholen wonen, en omdat de instituten geen schoolbusdienst hebben, besloot deze geweldige 59-jarige grootvader hen een zeer speciale en persoonlijke rit aan te bieden. Allemaal aan boord dus: opa Doug is blij dat hij wat tijd kan doorbrengen met zijn kleine nakomelingen, en zij zijn nog blijer om met de speciale bus naar school te worden vervoerd.

Samen met hen zingt, praat en geniet Hayes ontzettend, waardoor de dagen onvergetelijk en vol energie worden. Als onderdeel van de "Grandfather Express", om het nog leuker te maken, heeft Doug een hele reeks spelletjes bij zich waarmee zijn kleinkinderen zich kunnen vermaken.

Het valt niet te ontkennen: deze gepersonaliseerde mini-schoolbus gebouwd door Doug is echt een geweldig idee om de kleintjes te vermaken, zichzelf nuttig te maken in hun dagelijkse taken en ze zich speciaal te laten voelen. Wie zou niet zo'n opa willen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt