x
Deze 101-jarige vrouw laat de auto van…
Deze 5-jarige jongen redde zijn hele familie doordat hij brand rook in huis In het leven heb je niet veel vrienden nodig: slechts een paar, maar wel goede

Deze 101-jarige vrouw laat de auto van haar zoon aan de kant zetten en begint als een klein meisje in de sneeuw te spelen

19 Februari 2020 • Door Janine
20.014
Advertisement

Leeftijd is slechts een getal. Er zijn ouderen in deze wereld die de jonge mensen van vandaag een heel belangrijke les in het leven kunnen geven en de hedendaagse generatie een "oud" gevoel kunnen geven. We zijn jong zolang we ons jong voelen in ons hart, niet in het fysieke dat geleidelijk met de tijd vermindert. Je kunt je nog steeds levendig en jong voelen, zelfs op de eerbiedwaardige leeftijd van 101 jaar, met kinderlijke en dromerige ogen tegenover de magie van sneeuw, zoals gebeurde met Albina.

via: ABC News

Here's proof that if you find pure joy in the simple things you can live a 100 years.

Pubblicato da Armand Foisy su Mercoledì 18 novembre 2015

Toen haar zoon Armand in 2015 op de besneeuwde wegen net buiten de stad Lillooet in British Columbia in de staat Canada reed, merkte hij dat hij zich voor een scène bevond die hij nooit had verwacht en die hem sprakeloos maakte: de moeder van Armand, Albina, die in 2015 al de eerbiedwaardige leeftijd van 101 had, dwong haar zoon om te stoppen.

Het enige dat Albina wilde doen, was die zachte sneeuw pakken die aan de kant van de weg lag en ermee spelen. Verrast door dit gebaar, alleen schijnbaar kinderlijk maar vol vitaliteit en jonge geest, besloot Armand zijn moeder die in de sneeuw speelt te filmen en de video op Facebook te publiceren, wat een enorm succes bleek. De tedere en ontroerende beelden van Albina die “als een kind” met de sneeuw speelt, zijn het bewijs dat je altijd jong bent, ondanks leeftijd en lichaam. Het is voldoende om de wereld met nieuwe ogen en vol verbazing weten te zien.

Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt