x
De ene is 105 jaar oud, de andere 100:…
16 mensen die een slechte dag hebben gehad die ze onmogelijk zullen vergeten Een arme boer vindt een diamant van $80.000 door het land te bewerken: nu kan hij de universiteit voor zijn kinderen betalen

De ene is 105 jaar oud, de andere 100: deze twee zussen maken nog steeds ruzie alsof het kinderen zijn

23 Januari 2021 • Door Janine
13.918
Advertisement

Ze is net 105 geworden, terwijl haar jongere zus "pas" 100 is; een heel belangrijke leeftijd die werd bereikt door Genevieve en Arlene, twee opgewekte dames die zijn geboren en getogen in West Virginia en nooit van elkaar zijn gescheiden. Samen vormen ze een van de langstlevende zussen ooit en hoewel ze van elkaar houden zoals op de eerste dag, weten ze ook hoe ze het leven licht en ironisch moeten leiden, waardoor het steeds “moeilijker” wordt om elkaar te verdragen. Als twee zussen die elkaar respecteren.


Genevieve werd geboren op 21 maart 1914, en Arlene op 4 februari 1919 en ze zijn altijd praktisch onafscheidelijke zussen geweest. Maar ondanks hun zusterliefde hebben ze nog steeds de kracht en de geest om met elkaar in discussie te gaan, soms kunnen ze elkaar niet “uitstaan” en maken ze ruzie om de meest dwaze en tegelijkertijd hilarische dingen. Met veel ironie zegt Arlene over Genevieve: "Ze klaagt en is zo veeleisend over alles. “Kun je dit even doen”. “Je moet dat doen”. Ik neem haar overal mee naartoe en ze klaagt altijd over hoe ik rijd!"

Genevieve maakt ook ruzie met haar jongere zus: "Arlene is de langzaamste persoon die ik ken. Ze laat me altijd wachten. En ze heeft hier haar hele leven gewoond en weet nog steeds de weg niet. Ja, ik word er gek van, en dat zeg ik haar ook!”

Het is duidelijk dat hun ironische houding altijd de hele familie aan het lachen maakt; Sheila Liljenquist, het nichtje van Genevieve, vertelt: "De zussen discussiëren over alles - hoe snel of langzaam een ​​van hen eet, hoe ze sneller bij de winkel van de hotdogs kunnen komen of waar ze de beste olijven kunnen kopen - maar ze zijn ook de eersten die overal om kunnen lachen!”

Elk van hen leefde meer dan honderd jaar en ze zijn nooit van elkaar gescheiden; bedenk dat Genevieve tot nu toe 40 reizen naar Italië heeft gemaakt, waarvan één voor haar 100ste verjaardag, terwijl Arlene een even bewogen leven had en zei dat ze, als ze geen 100 was geweest, nog steeds graag in haar oude auto zou rijden!

Advertisement

De twee honderdjarige zusters hebben geen bijzonder comfortabel leven geleid, en ondanks dat ze met weinig zijn opgegroeid, zijn ze dankbaar voor wat ze samen hebben meegemaakt; Genevieve zei: "We waren echt arm, en we hadden niet veel, dus we behielpen ons met wat we hadden. We hadden niet veel speelgoed en dat soort dingen, we bleven bij elkaar en speelden gewoon samen."

En ondanks alle moeilijkheden van het leven en hun volkomen tegengestelde karakter, zijn Genevieve en Arlen nog steeds twee hechte zussen; het is niet zo dat ze elkaar haten, ze weten allebei dat ze niet zonder elkaar kunnen leven!

Het zou fantastisch zijn om hun leeftijd te bereiken met dezelfde gezonde dosis ironie, energie, maar vooral met onze onvervangbare zus naast ons om ons gezelschap te houden, nietwaar?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt