Zelfs als hij je op zijn knieën om vergeving vraagt, zal een ontrouwe man nooit veranderen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Zelfs als hij je op zijn knieën om…
We moeten leren onze kinderen dank u wel, alstublieft en sorry te zeggen: als volwassenen zullen ze betere mensen zijn Deze hond brak het raam in huis en redde twee wanhopige vrouwen van huiselijk geweld

Zelfs als hij je op zijn knieën om vergeving vraagt, zal een ontrouwe man nooit veranderen

Door Janine
2.249
Advertisement

De ontrouw van een partner is een gebeurtenis die vroeg of laat velen in het leven als paar onder ogen moeten zien. Het maakt niet uit welke van de twee die eerste stap heeft gezet die hij niet had moeten nemen, die die blik gaf aan die persoon die hij niet had moeten geven, die flirtte terwijl hij dat niet moest doen, de emotionele en psychologische last van het geconfronteerd worden met ontrouw is absoluut niet eenvoudig. Voor al die vrouwen die het hebben meegemaakt, vertellen we je dit: een ontrouwe man, hoewel hij op zijn knieën om vergeving vraagt, zal bijna nooit veranderen.

foto: Pxfuel

Wat belangrijk is om te vragen binnen een relatie, in het geval van een ontdekt geval van ontrouw, is dit: weten we zeker dat onze partner of echtgenoot het niet nog eens zal doen? Als hij het deed, was dat dan omdat hij iets aan ons miste? Zal het de moeite waard zijn om bij hem te blijven ondanks dit moment van zwakte? Het antwoord is helaas, dat zolang hij vrij is om van het ene bed naar het andere te springen en dan naar huis te gaan en je te knuffelen omdat hij zich emotioneel veilig en zeker zal voelen, de situatie nooit zal veranderen.

Je kunt er zeker van zijn: in een psychologisch kwetsbare context zoals deze, kan je man je opnieuw verraden, ondanks dat hij naar je terug is gekomen met zijn staart tussen zijn benen, smekend om je vergeving. En dat jij hem dat misschien, kwetsbaar en overstuur, ook hebt gegeven.

foto: Piqsels

In deze gevallen moet men niet pessimistisch zijn, maar realistisch: een ontrouwe man zal altijd in staat zijn om neer te knielen, zich met tranen in zijn ogen te verontschuldigen en zweren dat het nooit meer zal gebeuren. Een ontrouwe man weet dat je hart kwetsbaar is geworden, dat je angsten je motiveren om bij hem te blijven en je weet dat hij al zijn manipulatietactieken zal gebruiken om je in te pakken, om je te laten geloven dat je zijn grootste liefde bent en zijn "avonturen" rechtvaardigen.

Zo'n man zal nooit veranderen, daar kun je zeker van zijn, net zoals je zeker moet zijn dat het niet jouw verantwoordelijkheid is voor wat er is gebeurd. Zo'n persoon verdient je aandacht, je genegenheid, je onvoorwaardelijke liefde niet, al die keren gaf je hem een tweede kans, omdat je bang was hem te verliezen. Nu heb je een grote les geleerd: om weer vrij en gelukkig te zijn, moet je het kunnen loslaten, en eenmaal voor altijd verloren, zal de angst in je ophouden te bestaan.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt