Dit lieve katje troost zijn baasje met Alzheimer elke dag door hem nooit in de steek te laten - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit lieve katje troost zijn baasje met…
Toen ze ontdekte dat haar kat een beste vriend in het asiel had, besloot deze vrouw hem ook te adopteren Ze vragen haar om zichzelf te vermommen als haar favoriete superheld en het meisje kiest ervoor om zich “op te maken” als haar vader

Dit lieve katje troost zijn baasje met Alzheimer elke dag door hem nooit in de steek te laten

27 Februari 2020 • Door Janine
13.473
Advertisement

Toen Bob Wright met pensioen ging nadat hij als dierenarts had gewerkt, begon Alzheimer geleidelijk zijn lichaam over te nemen; nadat hij een leven lang in nauw contact met dieren had gewerkt, kon hij niet op de meest absolute manier weg van zijn geliefden, en ondanks dat de vreselijke ziekte het dagelijks leven in de familie steeds moeilijker maakte, was de enige troost voor Bob zijn favoriete kat, de lieve Mooshu.

Toen de kleine Mooshu in 2013 bij de familie Wright kwam, vocht Bob al minstens 4 jaar met de hulp van zijn vrouw Patricia tegen de ziekte van Alzheimer; het echtpaar had al een kat in huis genaamd Norman, maar Bob begon in 2013 in korte tijd een zeer sterke en speciale band te smeden met de kat die als laatste in huis kwam...

Wanneer hij zich verdrietig of heel moe voelde, nam Bob de kleine Mooshu in zijn armen en liet zich door hem verwennen, en de kat vond het leuk om opgerold te liggen op schoot bij zijn fragiele baasje die behoefte had aan warmte en genegenheid. Na verloop van tijd volgde Mooshu hem, als een goede beschermengel, overal waar Bob heen liep in huis.

En wat gebeurt er als de kleine kat het huis moet verlaten om "zijn behoeften te doen"? Patricia onthult dat Bob zo gehecht was aan Mooshu dat hij, toen hij buiten was, hem moest vervangen met een geanimeerd knuffeldier om hem gezelschap te houden en de illusie in haar man te creëren dat haar favoriete kat nog steeds bij hem was.

Advertisement

Leven met Alzheimer is niet eenvoudig voor Bob en Patricia Wright, maar we zijn er zeker van dat met de komst van Mooshu in de familie er niets is dat het stel niet samen kan overwinnen. En op deze steun van deze "wonderbaarlijke" en zeer aanhankelijke kat, zijn we echt blij en trots.

Tags: DierenOuderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt