Een oudere man sterft aan een gebroken hart nadat zijn trouwe hond vanwege een ziekte overleed - BekijkDezeVideo.nl
x
Een oudere man sterft aan een gebroken…
Een dakloze man geeft zijn laatste geld aan een meisje in moeilijkheden: ze zamelt 42.000 pond in om hem een ​​huis te geven 17 kapsels die zo extravagant zijn dat mensen ze onsterfelijk wilden maken

Een oudere man sterft aan een gebroken hart nadat zijn trouwe hond vanwege een ziekte overleed

13 September 2020 • Door Janine
16.982
Advertisement

De band die gecreëerd kan worden tussen een mens en zijn huisdier kan zo sterk zijn dat de dood van een van hen werkelijk tragische gevolgen kan hebben voor de ander. Wanneer viervoeter en baasje onafscheidelijk zijn, kan plotseling verlies fataal zijn; zoals het waarschijnlijk was voor de bejaarde Ken, een man die in de stad Hemet in Californië woonde, altijd in het gezelschap van zijn trouwe Zack, een 16-jarige hond.

Ken woonde al jaren met zijn geliefde hond in een gebied met stacaravans, leefde met de dag en had heel weinig geld om eten en medicijnen te kunnen betalen. Op een dag klopte de buurman aan bij de caravan van Ken, maar deze antwoordde niet; uiteindelijk slaagde buurman Burt erin de deur te openen en zag meteen een ontroerende scène: Ken huilde, wetende dat zijn hond hulp nodig had, maar hij had geen geld om de dierenarts te betalen; het oude baasje omhelsde de arme Zack in tranen.

Burt dacht geen twee keer na, en besloot de foto van dit te ontroerende moment op internet te plaatsen, om iemand te zoeken die hen beiden kon helpen; op het verzoek om hulp kwam de At-Choo Foundation tussenbeide, maar ze konden niets doen voor de arme Zack: hij was te oud en te ziek om goed op de behandeling te kunnen reageren, en uiteindelijk is hij overleden.

Al snel stierf Ken aan een hartaanval, en velen geloven dat het de pijn was die werd veroorzaakt door het verlies van de geliefde hond, of een tragische wending van het lot. Niemand zal het ooit zeker weten, het feit is dat het heengaan van deze aarde van deze twee praktisch onafscheidelijke vrienden echt iedereen heeft geraakt.

Tags: DierenOuderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt