Deze hond brak het raam in huis en redde twee wanhopige vrouwen van huiselijk geweld - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze hond brak het raam in huis en redde…
Zelfs als hij je op zijn knieën om vergeving vraagt, zal een ontrouwe man nooit veranderen Karma mag nooit worden onderschat: onze acties, ten goede of ten kwade, hebben een consequentie

Deze hond brak het raam in huis en redde twee wanhopige vrouwen van huiselijk geweld

Door Janine
42.701
Advertisement

De hoofdrolspeelster van dit verhaal wilde anoniem blijven, hoewel haar ontroerende en ongelooflijke verhaal hier op Facebook werd gepubliceerd in een zeer lange post waarin ze benadrukte hoe de hulp van een dappere hond twee vrouwen redde van het gewelddadige misbruik dat werd gepleegd door een gewetenloze man. Alsof hij uit een scène uit een film komt, brak de hond, genaamd Camie, letterlijk door een raam om het huis binnen te gaan en ervoor te zorgen dat het geweld werd gestopt voordat het te laat was...

Het lange bericht van de anonieme schrijfster werd vervolgens verspreid door Love What Matters en bereikte snel duizenden gebruikers over de hele wereld. Dit zijn de woorden van het verhaal van de hoofdpersoon:

"Mijn vriendin had een gewelddadige vriend. We wisten allebei dat hij een gewelddadige sociopaat was, maar omdat ze zijn vriendin was, ontkende ze dit lange tijd. Uiteindelijk kon ze het niet langer aan en probeerde ze hem voor eens en voor altijd te verlaten. Terwijl hij haar sloeg, slaagde ze erin te ontsnappen en hoopte bij mij in huis veilig te zijn. Maar dat was niet zo; hij was haar gevolgd, sloeg op het glas van de deur en opende de grendel van binnenuit.

Ik wou dat ik kon zeggen dat een van ons dapper was, maar dat waren we niet. Hij pakte ons beet en gebruikte zijn vuisten en mijn sjaals om ons het zwijgen op te leggen en ons te controleren. Hij vertelde ons wat hij met ons beiden zou doen (ik zou het hier nooit herhalen) en ik had me er praktisch bij neergelegd, te terneergeslagen om te vechten en ons beiden te redden… [...] Het was toen dat Camie, mijn hond, het raam van de deur brak en de kamer binnenviel.

Camie is een lieve, liefdevolle en zelfs ietwat naïeve hond. Ze was zo’n vriendelijke hond met alle kinderen in de buurt en ze gromde nooit, maar toen Camie deze man aanviel, was het of ze een ander dier was. Haar ogen waren wild en het schuim stond in haar mond, ze bloedde van alle sneden die ze had opgelopen door het glazen raam te raken, en in een oogwenk stond ze bovenop deze man, en ze bleef grommen.

“My friend had an abusive boyfriend. We both knew he was an abusive sociopath, but of course being his girlfriend, this...

Pubblicato da Robbie Lauren su Sabato 1 febbraio 2020

"Het geluid van het gegrom van Camie heeft gelukkig mijn vader, die naar huis terugkeerde, gealarmeerd; met een pistool in zijn hand belde hij de politie, die hem aanhield en de gewelddadige vriend van mijn vriendin arresteerde. De rapporten werden gearchiveerd, en na een rechtszaak bleek dat het niet eens de eerste keer was dat hij gewelddadig was geweest tegen een weerloze vrouw [...] Honden worden vaak de beste vrienden van de mens genoemd, maar soms zijn ze meer dan alleen vrienden - ze zijn onze helden."

Dit ongelooflijke en ontroerende anonieme verhaal laat ons zien dat de intelligentie en het reukvermogen van onze vierbenige engelen echt... menselijk is! Bedankt, Camie!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt