Een 76-jarige man voedt zwerfkatjes in zijn buurt door de hele dag schroot te verkopen

Janine image
door Janine

22 November 2020

Een 76-jarige man voedt zwerfkatjes in zijn buurt door de hele dag schroot te verkopen
Advertisement

Als we levende wezens ontmoeten die in moeilijkheden verkeren en dringend hulp nodig hebben, weten we dat we geen minuut langer kunnen wachten, we moeten iets voor hen doen en in actie komen. Zoals Willie Ortiz, een man uit Connecticut die op 76-jarige leeftijd de zwerfkatten in zijn buurt te eten en drinken geeft en extra geld verdient door schroot te verkopen. Een toewijding voor deze hulpzoekende katten die al 22 jaar duurt.

via The Dodo

Advertisement
GoFundMe

GoFundMe

Om deze zwerfkatten in Hartford, in Connecticut, van de nodige voorraad water en voedsel te voorzien, en ervoor te zorgen dat ze allemaal essentiële medische zorg krijgen (inclusief sterilisatie of castratie om te voorkomen dat de zwerfpopulatie groeit), werkt Willie elke dag door oud ijzer en schroot te verkopen.

En als hij thuiskomt van zijn werk, rust hij niet uit zoals hij zou moeten doen, integendeel: hij zorgt ervoor dat alle zwerfkatten in zijn buurt te eten krijgen met een smakelijk dieet bestaande uit koekjes en sardientjes.

Advertisement
GoFundMe

GoFundMe

Een vrouw zag uiteraard wat voor buitengewoon werk Willie deed en besloot een advertentie op GoFundMe te plaatsen om geld te doneren waar Willie kattenvoer en medische zorg mee kon betalen. De fondsenwerving van over de hele wereld heeft momenteel al $295.000 bereikt!

Willie, van zijn kant, zei: "Mensen vragen me waarom ik ze elke dag voer, of ze vertellen me dat ik ze te veel voer. Maar de realiteit is dat ze eens per 24 uur eten."

GoFundMe

GoFundMe

Dankzij de geldinzamelingsactie die op GoFundMe is opgezet, heeft Wille Ortiz nu alle ondersteuning die nodig is om te voorkomen dat hij overdag te veel moet werken en een paar dollar van zijn salaris moet opofferen om deze hulpeloze katten te voeden en te verzorgen. Hij doet het met heel zijn hart, het is iets dat hem nog nooit heeft belast, maar hij bedankt oprecht degenen die besloten hebben hem te helpen bij deze buitengewone missie.

GoFundMe

GoFundMe

Complimenten voor alles wat je doet, Willie!

Advertisement