Een 76-jarige man voedt zwerfkatjes in zijn buurt door de hele dag schroot te verkopen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een 76-jarige man voedt zwerfkatjes…
Hij wordt 80 jaar en krijgt de auto waar hij altijd van had gedroomd cadeau: hij kan zijn tranen niet bedwingen 15 schattige dieren die geen verschillen kennen als het om vriendschap gaat

Een 76-jarige man voedt zwerfkatjes in zijn buurt door de hele dag schroot te verkopen

22 November 2020 • Door Janine
2.858
Advertisement

Als we levende wezens ontmoeten die in moeilijkheden verkeren en dringend hulp nodig hebben, weten we dat we geen minuut langer kunnen wachten, we moeten iets voor hen doen en in actie komen. Zoals Willie Ortiz, een man uit Connecticut die op 76-jarige leeftijd de zwerfkatten in zijn buurt te eten en drinken geeft en extra geld verdient door schroot te verkopen. Een toewijding voor deze hulpzoekende katten die al 22 jaar duurt.

via: The Dodo
foto: GoFundMe

Om deze zwerfkatten in Hartford, in Connecticut, van de nodige voorraad water en voedsel te voorzien, en ervoor te zorgen dat ze allemaal essentiële medische zorg krijgen (inclusief sterilisatie of castratie om te voorkomen dat de zwerfpopulatie groeit), werkt Willie elke dag door oud ijzer en schroot te verkopen.

En als hij thuiskomt van zijn werk, rust hij niet uit zoals hij zou moeten doen, integendeel: hij zorgt ervoor dat alle zwerfkatten in zijn buurt te eten krijgen met een smakelijk dieet bestaande uit koekjes en sardientjes.

foto: GoFundMe

Een vrouw zag uiteraard wat voor buitengewoon werk Willie deed en besloot een advertentie op GoFundMe te plaatsen om geld te doneren waar Willie kattenvoer en medische zorg mee kon betalen. De fondsenwerving van over de hele wereld heeft momenteel al $295.000 bereikt!

Willie, van zijn kant, zei: "Mensen vragen me waarom ik ze elke dag voer, of ze vertellen me dat ik ze te veel voer. Maar de realiteit is dat ze eens per 24 uur eten."

Advertisement
foto: GoFundMe

Dankzij de geldinzamelingsactie die op GoFundMe is opgezet, heeft Wille Ortiz nu alle ondersteuning die nodig is om te voorkomen dat hij overdag te veel moet werken en een paar dollar van zijn salaris moet opofferen om deze hulpeloze katten te voeden en te verzorgen. Hij doet het met heel zijn hart, het is iets dat hem nog nooit heeft belast, maar hij bedankt oprecht degenen die besloten hebben hem te helpen bij deze buitengewone missie.

foto: GoFundMe

Complimenten voor alles wat je doet, Willie!

Tags: DierenOuderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt