Deze politieagent bracht een 8-jarig meisje dat haar vader had verloren naar de vader-dochterdans - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze politieagent bracht een 8-jarig…
Probeer te luisteren naar de opbouwende kritiek van anderen: je hebt niet altijd gelijk Ze maakt haar eigen jurk voor het eindejaarsbal, en schildert met de hand 80 prachtige bloemen

Deze politieagent bracht een 8-jarig meisje dat haar vader had verloren naar de vader-dochterdans

Door Janine
13.289
Advertisement

Die tussen vader en dochters is een heel speciale relatie. Vòòr elke man die in het leven van een meisje of een vrouw zal komen, is er de vader. Belangrijke figuren, echte pijlers voor de opvoeding van dochters, die dankzij hen voorbeeldige mannen kunnen leren kennen. Het spreekt dan ook vanzelf dat in de tragische eventualiteit dat een vader overlijdt wanneer de dochter nog erg jong is, er een trauma kan ontstaan en dat er veel hulp nodig is.

In deze gevallen is elk klein gebaar en elke kleine aandacht van fundamenteel belang. Dat weet Nick Harvey, de Amerikaanse politieagent uit Arkansas, die besloot een speciaal cadeau te geven aan een 8-jarig meisje dat haar vader had verloren.

via: Today

In de Verenigde Staten is de vader-dochterdans een zeer belangrijke traditie, zowel voor de volwassenen als voor de kinderen. Helaas nam voor de kleine Avey Cox, 8 jaar oud, hoe dichter dat moment naderde, het verdriet toe. Een paar maanden eerder had het kleine meisje haar vader verloren, met wie ze een speciale band had, en had dus niemand meer om mee te dansen.

Na op de hoogte te zijn gebracht van de situatie, besloot Nick Harvey, een 43-jarige politieagent die zich bezighoudt met criminaliteitspreventie op scholen, iets concreets te doen. Dus nam hij contact op met de moeder van het meisje en vroeg of het goed was dat hij Avey naar het schoolbal vergezelde.

Haar moeder ging akkoord en Nick vroeg het 8-jarige meisje "officieel" of hij haar begeleider mocht zijn. Zonder al te veel na te denken zei het meisje ja en Nick huurde, samen met 5 andere vaders, zelfs een limousine om de meisjes mee te nemen naar het bal. Mooi gekleed brachten de twee samen een prachtige avond door, tussen dansen, pizza, ijs en veel gelach.

Advertisement

Avey was zo blij dat ze het evenement kon bijwonen, dat ze bleef lachen en vertellen over die mooie avond. We hopen dat het kleine meisje dankzij het lieve en genereuze gebaar van deze “vader voor één avond” erin is geslaagd om een beetje sereniteit te vinden op een zeker niet gemakkelijk moment in haar leven. Complimenten voor deze groothartige agent!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt