De ex-vriendin verschijnt op zijn bruiloft gekleed als bruid en smeekt hem om bij haar terug te komen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De ex-vriendin verschijnt op zijn bruiloft…
Deze hond beschermde haar puppy's tegen de vorst door een gat in de sneeuw te graven en ze met haar lichaam te bedekken Een coyote wacht op zijn vriend de das voordat hij door een tunnel loopt: de interactie wordt gefilmd door de camera's

De ex-vriendin verschijnt op zijn bruiloft gekleed als bruid en smeekt hem om bij haar terug te komen

Door Janine
16.182
Advertisement

Niet iedereen slaagt erin om op goede voet te blijven met exen en eerlijk gezegd is het geen wonder. Afgezien van die gevallen waarin de relatie onvermijdelijk wordt gecompromitteerd, misschien vanwege een bedrog (natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen), wanneer twee mensen elkaar in overeenstemming verlaten, kan het gebeuren dat ze contact blijven houden en misschien een vriendschap beginnen, zonder enige wrok. De meningen over de mogelijkheid om een vriendschap te sluiten na een relatie lopen erg uiteen en veel mensen begrijpen niet hoe je vrienden kunt blijven met iemand met wie je zo'n complexe relatie hebt gedeeld. Het maakt niet uit hoe je erover denkt, het belangrijkste is dat je de vrouw in dit verhaal vermijdt, die op de bruiloft van haar ex verkleed als bruid verscheen en op het belangrijkste moment van de ceremonie de viering onderbrak en hem smeekte om bij haar terug te keren. Gênant, nietwaar?

Als het al moeilijk is om vrienden te blijven na een breuk, laat staan hoe gênant het zou zijn om de bruiloft van je ex bij te wonen. Een optie die alleen al bij de gedachte zou worden uitgesloten. In China verscheen een vrouw die blijkbaar geobsedeerd was door de nieuwe vriendin, tijdens het huwelijk van haar ex, gekleed als bruid. Alsof dat nog niet genoeg was, maakte ze een vreselijke scène, waarbij ze de man smeekte om bij haar terug te komen. "Het was allemaal mijn schuld", zei de vrouw.

De "echte" bruid was zelfs veel te bescheiden in haar reactie en wachtte geduldig af tot het einde van de scène. Haar geduld moet echter een limiet hebben gehad, omdat ze op een gegeven moment besloot weg te lopen. De bruidegom, overweldigd door de absurde situatie, volgde haar wanhopig en liet zijn ex-vriendin in tranen achter, temidden van de in verlegenheid gebrachte aanwezigen.

De man die het huwelijk inzegende, probeerde de boel te sussen, maar met slechte resultaten: "Wat een onverwachte situatie... misschien is dit de realiteit van de liefde".

Advertisement

Het spijt ons voor het jonge paar, want de bruiloft werd hopeloos verpest en kon niet doorgaan. Het is jammer dat sommige mensen het leven van anderen moeten verpesten om uiting te geven aan hun obsessies.

Zelfs als je de wens hebt om terug te keren bij je ex, maar hij daar absoluut niets van wil weten, doe jezelf (en hem) een plezier: geen scènes!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt