Het verhaal van Max, de vrolijke hond die al 9 jaar geen adoptiefamilie heeft kunnen vinden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het verhaal van Max, de vrolijke hond…
Na vele pogingen slaagde dit meisje met het syndroom van Down er uiteindelijk in om alleen de trap af te lopen Aan al het medisch personeel en alle schoonmakers die hun leven elke dag riskeren: dank jullie wel.

Het verhaal van Max, de vrolijke hond die al 9 jaar geen adoptiefamilie heeft kunnen vinden

Door Janine
2.742
Advertisement

De hoofdpersoon van dit ontroerende verhaal heet Max, hij is een oude hond en heeft maar liefst 9 jaar lang op onverklaarbare wijze geen familie kunnen vinden die hem wil adopteren; misschien waren mensen in het verleden terughoudend vanwege zijn leeftijd, zijn grootte, maar in werkelijkheid is Max, dit is de naam van de hond van ons verhaal, een van de meest rustige en vrolijke viervoetige vrienden die de vrijwilligers van de opvang waar de hond jaren heeft gewoond, ooit hebben gekend.

via: The Dodo

Max werd in ernstige toestand in Georgië gevonden: hij had pistoolkogels in zijn achterpoten, wat duidde op een verleden van mishandeling; de opvang Eleventh Hour Rescue in New Jersey redde Max onmiddellijk van de situatie en nam hem mee naar de Amerikaanse opvang; daar hebben ze voor hem gezorgd, hem gerehabiliteerd en hem vervolgens ter adoptie aangeboden...

Feit is dat Max nu een van de oudere bewoners van het toevluchtsoord in New Jersey is geworden, aangezien er 9 jaar zijn verstreken sinds hij werd gered in Georgië, en Max nog door niemand is geadopteerd...

Advertisement

Misschien komt het door zijn ouderdom, vanwege zijn grootte (Max weegt ongeveer 39 kilo), maar deze hond kan nog steeds geen menselijke familie vinden die voor altijd voor hem wil zorgen. Paul Barish, een van de vrijwilligers van de Eleventh Hour Rescue, zegt: "Max is een zeldzaam juweeltje dat teveel verwaarloosd is want het is een sterke oude hond [...] Het beste huis voor Max zou een rustig en kinderloos huis zijn. Hij zal een geduldige en ervaren eigenaar nodig hebben die hem de tijd zal geven om te herstellen na een stressvol leven in de opvang. Hij zou een goed huisdier zijn, aangezien hij echt vrolijk is."

En in feite is het precies zo: Paul Barish zegt dat Max, ondanks dat hij nog door niemand is geadopteerd, zijn schijnbaar vijandige en "gevaarlijke" aspect uitdaagt, terwijl hij in werkelijkheid een zeer vrolijke hond is die een groot verlangen heeft om plezier te hebben, om genegenheid te geven en te ontvangen. Een genegenheid die al veel te lang ontbreekt.

Zo'n vrolijke snuit kun je moeilijk weerstaan, dus waarom lukt het hem nog steeds niet om een liefdevolle familie te vinden? Kom op, kom in actie daar in New Jersey!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt