Hij riskeert te laat te zijn bij de vader-dochterdans omdat het vliegtuig te laat is: passagiers laten hem als eerste uitstappen - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij riskeert te laat te zijn bij de…
Alleen en verbijsterd, wordt een zeeleeuw gered op een bosweg en 16 foto's van schattige kinderen die veel meer van het leven genieten dan hun ouders

Hij riskeert te laat te zijn bij de vader-dochterdans omdat het vliegtuig te laat is: passagiers laten hem als eerste uitstappen

11 Maart 2020 • Door Janine
2.266
Advertisement

Voor kinderen ben je bereid om alles te doen - vooral als ze nog klein zijn, proberen ouders zoveel mogelijk aanwezig te zijn, zodat ze geen verjaardag of andere belangrijke gebeurtenis missen. Mike Good is de vader van een prachtige tweeling, met wie hij een belangrijke gebeurtenis zou moeten delen: de "vader-dochterdans”. Het enige probleem is dat Mike die dag niet in de stad was en een vlucht moest nemen om naar huis te kunnen gaan om zijn gezin te omhelzen. De man vertrok op een vlucht uit Nashville, Tennessee, om aan te komen in Charlotte, North Carolina (VS), maar de reis verliep niet zo soepel en onvoorzien als hij zich had voorgesteld.

Het had een vrij korte vlucht moeten zijn, maar Mike had geen rekening gehouden met de verschrikkelijke weersvoorspelling voor die dagen. Door een storm werd de vlucht vertraagd - een vertraging die Mike zich niet kon veroorloven, omdat hij dan zeker te laat zou zijn voor de belangrijke ontmoeting met zijn dochters. De luchtvaartmaatschappij probeerde met succes de man een vlucht te laten nemen die op tijd zou vertrekken, maar daardoor was hij de oorspronkelijke stoel die hij had gekozen, kwijt; nu had Mike op de laatste beschikbare stoel moeten zitten, aan het einde van de gang, in de staart van het vliegtuig.

"Ik wist zeker dat ik het niet zou redden. Ik wist dat het me 30 minuten zou kosten om uit het vliegtuig te stappen en nog eens 30 minuten om van het vliegveld naar de school van mijn dochters te rijden," zei Mike.

Voordat hij vertrok, wisselde Mike een paar woorden met de stewardess, die het belang van de dochter-vaderdans had begrepen en uit eigen vrije wil de situatie in handen nam om de man te helpen. Eenmaal geland, nodigde de vrouw alle passagiers uit om op hun stoel te blijven zitten, om Mike als eerste uit te laten stappen voordat iedereen zijn bagage kon pakken. De reden? Een zeer belangrijke afspraak tussen ouder en kind waar de man niet te laat mocht komen. Alle passagiers bleven zitten, hielden de doorgang vrij en applaudisseerden de man terwijl hij zich haastte om uit het vliegtuig te stappen.

Mike slaagde erin het magische moment met zijn dochters niet te missen, ondanks dat hij 50 minuten te laat was aangekomen, en dat is het belangrijkste.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt