In afwachting van adoptie maakt deze 1-jarige pitbull zelf de dekens van zijn bedje op - BekijkDezeVideo.nl
x
In afwachting van adoptie maakt deze…
8 handige tips om angst en stress veroorzaakt door de noodsituatie rond het Coronavirus beter te beheersen Ze ontdekt dat ze borstkanker heeft tijdens de 2e maand van de zwangerschap, ze weigert een abortus te ondergaan en verslaat de ziekte

In afwachting van adoptie maakt deze 1-jarige pitbull zelf de dekens van zijn bedje op

16 Maart 2020 • Door Janine
8.117
Advertisement

Je hebt geen idee hoe frustrerend en pijnlijk het kan zijn voor een dakloze hond die geen menselijke familie heeft om hem te knuffelen en te overladen met liefde om in een dierenasiel te zitten. Natuurlijk doen de vrijwilligers en al het personeel al het nodige om het dagelijks leven van deze zwerfhonden of verlaten honden comfortabeler te maken, maar vaak is het wachten op een adoptie niet genoeg en lijkt de tijd eindeloos door te gaan.

via: The Dodo

De protagonist van dit verhaal heet Rush en was destijds 1 jaar oud en zat al maanden in het opvangcentrum SICSA in Ohio in de Verenigde Staten; wachtend op adoptie door een liefdevolle mensenfamilie, had dit tedere hondje het hart van alle vrijwilligers veroverd vanwege een onschuldige eigenschap: het arme hondje dat elke avond op adoptie wachtte, maakt de dekens van zijn geïmproviseerde bed op...

Een lief detail dat niet onopgemerkt bleef bij de vrijwilligers van SICSA in Ohio, die het ontroerende gebaar van deze 1-jarige pitbull vastlegden op deze video die meteen het web over ging!

Rush, de 1-jarige pitbull die elke nacht de dekens in zijn mandje instopt, werd uiteindelijk geadopteerd door een menselijke familie die letterlijk in de ban was van zijn schattige grote ogen, en nu weten we zeker dat Rush de lakens van zijn warme en comfortabele bedje... onder een dak vol liefde en genegenheid zal opmaken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt