Een restaurantketen levert 1.000 maaltijden aan artsen en verplegers die tegen het Coronavirus vechten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een restaurantketen levert 1.000 maaltijden…
Aan iedereen die ondanks de gezondheidsnoodsituatie gaat werken: bedankt voor wat je doet Een 103-jarige vrouw uit Wuhan herstelde van het Coronavirus na slechts 6 dagen ziekenhuisopname

Een restaurantketen levert 1.000 maaltijden aan artsen en verplegers die tegen het Coronavirus vechten

Door Janine
1.411
Advertisement

Wanneer er een moment is van een noodsituatie zoals die van het Coronavirus, zijn er duizenden artsen en verplegers in ziekenhuizen over de hele wereld die, met uitputtende diensten en zeker geen eenvoudige taken, hulp, behandeling en ondersteuning bieden aan degenen die lijden.

Maar wie biedt hen de ondersteuning die ze verdienen? Helaas komt het vaak voor dat ziekenhuispersoneel, voor de taken die ze uitvoeren, hun dagen met veel opofferingen moeten doorbrengen. Op zulke moeilijke momenten komen echter ook de beste kanten van mensen naar voren, en daarom is er overal ter wereld geen gebrek aan initiatieven om diegenen te helpen die patiënten met Covid-19 behandelen.

via: KATU2

In de Verenigde Staten besloot Chick-fil-A, een fastfoodketen gespecialiseerd in broodjes kip, dat hoewel de restaurants vanwege het virus voor het publiek gesloten waren, er nog genoeg gedaan kon worden om solidariteit te bieden, nabijheid en dankbaarheid voor vrouwen en mannen die in ziekenhuizen tegen het Coronavirus vechten.

Zo bood de winkel Cascade Park in Vancouver, in Washington, gezondheidsmedewerkers een lunchpauze die naast lekker ook nodig en welkom was. Het team van artsen, verpleegkundigen en ziekenhuispersoneel van PeaceHealth Southwest kreeg maar liefst 1000 maaltijden op basis van kip bezorgd, zodat ze konden pauzeren en even konden bijkomen met een lekkere maaltijd.

Het harde werk dat veel mensen in de zorg en op ziekenhuisafdelingen over de hele wereld doen, verdient deze en andere erkenningen. Het handhaven van de luciditeit die nodig is om patiënten te behandelen en hen vanuit psychologisch oogpunt te ondersteunen tijdens lange diensten is niet eenvoudig en het medisch personeel had in de door de pandemie getroffen landen nooit eerder met een vergelijkbare situatie te maken gehad.

De mooiste gebaren van vrijgevigheid zijn precies diegene die spontaan en op de moeilijkste momenten worden gegeven, en dit fastfoodrestaurant heeft echt een helpende hand gegeven aan degenen die het nodig hadden en vechten om de gemeenschap zich beter te laten voelen.

Advertisement

Off to the next delivery🏇🚗. Did you know that we deliver not only food but a great attitude? It comes free with a smile on the side😉

Pubblicato da Chick-fil-A Cascade Park su Sabato 14 marzo 2020
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt