Peyton, het te vroeg geboren meisje dat op de leeftijd van slechts 3 weken oud het coronavirus versloeg - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Peyton, het te vroeg geboren meisje…
Ze arresteren de eigenaar omdat hij zich niet hield aan de quarantaine: de hond wacht uren op hem buiten het politiebureau 7 aspecten die de vrouwen van het teken Vissen kenmerken, een van de meest gevoelige en elegante van de dierenriem

Peyton, het te vroeg geboren meisje dat op de leeftijd van slechts 3 weken oud het coronavirus versloeg

Door Janine
7.788
Advertisement

Ook al lijkt er geen einde te komen aan het slechte nieuws sinds het Coronavirus deel uitmaakt van de wereldwijde dagelijkse realiteit, worden we gelukkig af en toe geconfronteerd met verhalen die de geweldige kracht hebben om ons op te beuren en ons wat hoop te geven.

Het zijn juist deze kleine en grote injecties van positiviteit die ons ervan overtuigen dat er zelfs in een donker moment de mogelijkheid is om ons te herpakken. We willen je het verhaal vertellen van Peyton, een te vroeg geboren Schots meisje dat naast bijzonder kwetsbare gezondheidsproblemen ook het coronavirus opliep.

via: BBC

Wanneer een kind op het punt staat geboren te worden, bestaat er altijd enige angst bij de ouders of alles wel in orde zal zijn en of het kind in volledige gezondheid zal worden geboren. Dit was ook het geval voor Tracy Maguire, de moeder van de kleine Peyton. We kunnen ons de wanhoop voorstellen, toen de artsen haar vertelden dat haar baby, slechts drie weken oud, Covid-19 had opgelopen.

Van enkele kleine eerste symptomen liet Peyton in korte tijd zien dat het virus haar had getroffen en de behandelingen werden op dat moment geïntensiveerd. Hoewel Tracy er zeker van was dat het meisje de beste aandacht kreeg - medisch en menselijk - was het heel moeilijk om niet bij haar te kunnen zijn.

Advertisement

De moeder vroeg zich af hoe zo'n klein meisje de ziekte onder ogen kon zien die wereldwijd zoveel pijn en lijden veroorzaakt. Angstig besloot Tracy bij haar baby te blijven en alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen, terwijl haar partner Adrian naar huis ging om in quarantaine te gaan.

Na dagen van strijd kreeg de vrouw eindelijk te horen dat ze met de kleine Peyton naar huis mocht: haar toestand was enorm verbeterd tot ze genezen was van het gevreesde coronavirus. Thuis kon vader Adrian het kleine meisje eindelijk omarmen en haar alle liefde geven die ze verdient. Een mooi verhaal met een gelukkig einde, waarvan we hopen dat het een voorbeeld zal zijn voor veel gezinnen die momenteel in moeilijkheden verkeren of zich zorgen maken over de veiligheid van hun kinderen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt