De ouders kunnen hun trouwdag niet met een reis vieren, maar de kinderen organiseren een romantisch afspraakje - BekijkDezeVideo.nl
x
De ouders kunnen hun trouwdag niet met…
Een vrouw wordt 109 in isolatie in een verpleeghuis: de kinderen en kleinkinderen vieren haar achter het raam Coronavirus: een meisje legt uit hoe je een handig

De ouders kunnen hun trouwdag niet met een reis vieren, maar de kinderen organiseren een romantisch afspraakje

29 April 2020 • Door Janine
1.394
Advertisement

Na 15 jaar huwelijk zou het heel leuk zijn geweest om de gebeurtenis te vieren door een heerlijk ontspannen weekend door te brengen, in het teken van zorgeloosheid en liefde. Dit echtpaar uit San Francisco, in Californië, had naar Las Vegas zullen gaan om hun trouwdag te vieren, maar door het uitbreken van de Coronavirus-epidemie is deze kleine droom in het water gevallen. Brenden en Jacqui Brown konden duidelijk niet vertrekken voor hun liefdesreis, maar kregen toch een mooie verrassing van hun geweldige kinderen.

Ondanks de teleurstelling dat hun vlucht was geannuleerd, hadden Brenden en Jacqui Brown toch veel plezier op hun trouwdag, dankzij het idee van hun twee kinderen. Jayden en Jentzen, respectievelijk twee jongens van 11 en 9 jaar, werden heel vroeg op de ochtend van de langverwachte dag wakker om de kleine verrassing zo goed mogelijk voor te bereiden. De twee kleine broers hadden de eetkamer omgetoverd tot een luxe restaurant en hadden een menu samengesteld die ze aan tafel konden bekijken.

foto: Instagram

Hoewel het menu en de tafel een gastronomisch ontbijt suggereerden, boden de jongens hen melk en ontbijtgranen aan, geserveerd met grote klasse.

Ok, het eten heeft de presentatie misschien niet waargemaakt, maar wat zeggen ze ook alweer in zulke gevallen? Het gaat om het idee!

Advertisement
foto: Instagram

Jacqui deelde vervolgens op haar Instagram-kanaal het lieve gebaar dat haar kinderen hadden gemaakt voor haar en haar man... onnodig te zeggen dat de reactie van de gebruikers heel hartelijk was en de post onmiddellijk viral ging.

Tags: IdeeënVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt