Een vader die kanker heeft sterft 48 uur nadat hij zijn pasgeboren dochter in zijn armen had gehouden

Janine image
door Janine

20 Mei 2020

Een vader die kanker heeft sterft 48 uur nadat hij zijn pasgeboren dochter in zijn armen had gehouden
Advertisement

Kanker is een verschrikkelijke ziekte; natuurlijk heeft de geneeskunde de afgelopen decennia grote vooruitgang geboekt, steeds vaker genezen mensen met uitstekende resultaten, maar er zijn gevallen en verhalen waarin degenen die eraan lijden, niet meer beter worden na jaren van zware strijd. De hoofdpersoon van dit ontroerende verhaal heet Jamie Hunter en hij stierf 48 uur na de geboorte van zijn eerste kind aan terminale kanker. Een hartverscheurend verhaal dat de hele wereld ontroerde.

via Daily Mirror

Advertisement

Jamie Hunter, manager en directeur van Sutton United FC, was 38 jaar oud en al enige tijd ziek; een van zijn laatste wensen was om zijn dochtertje Harper-May te kunnen omhelzen voordat hij deze wereld verliet; en zo gebeurde: het meisje werd op maandag geboren, maar hij stierf slechts 48 uur later, op woensdag.

Het begon allemaal in 2019, toen Jamie en zijn vrouw Beccy in de zevende hemel waren na het buitengewone nieuws dat ze een dochter verwachtten; niet lang daarna begon Jamie ondraaglijke intercostale pijn te ervaren, die, zo later bleek, werd veroorzaakt door nierkanker...

Advertisement

I am devastated to have today lost our 1st team manager, club icon and most of all true friend Jamie Hunter. I have so...

Pubblicato da Sutton United Football Club su Mercoledì 13 maggio 2020

Na een langdurige behandeling was de reactie van de specialisten uiteindelijk niet geruststellend: Jamie's kanker was uitgezaaid naar de lever en was praktisch onherstelbaar. De trieste parabool van Jamie Hunter heeft niet alleen zijn collega's van Sutton United FC ontroerd, maar ook de voormalige leerlingen van de 38-jarige man, voorheen een zeer populaire leraar lichamelijke opvoeding op een school in Sutton Coldfield, in het Verenigd Koninkrijk.

Maar Jamie's wens kwam uit: een paar uur voordat hij zijn dierbaren verliet, slaagde hij erin om zijn mooie Harper-May, het mooiste van zijn leven, voor de eerste en laatste keer te zien en in zijn armen te houden.

Vaarwel lieve Jamie!

Advertisement