Op zijn 90e vervoert hij zijn hond met jicht op de fiets: hij kan niet meer lopen zoals hij ooit deed

Janine image
door Janine

27 Mei 2020

Op zijn 90e vervoert hij zijn hond met jicht op de fiets: hij kan niet meer lopen zoals hij ooit deed
Advertisement

De wereld zou een betere plek zijn als we allemaal minstens één keer per dag een daad van vriendelijkheid en liefde zouden verrichten. Een liefkozing, een kus, een simpele knuffel, iemand bellen die we al lang niet meer hebben gehoord; het is de liefde die de wereld redt, daar zijn we zeker van. Net als Don Juan, een 90-jarige oudere man uit San Juan in Puerto Rico die, gezien zijn hoge leeftijd, niet meer kan lopen zoals voorheen en daarom zijn geliefde hond op de fiets draagt.

via Huellitas de Amor

Advertisement
Facebook Nelson Rodriguez-Lopez

Facebook Nelson Rodriguez-Lopez

De liefde die Juan voelt voor zijn hond is oneindig; de hond is heel oud, net zoals zijn baasje, hij is 16 jaar oud en lijdt al enige tijd aan artritis, dus hij kan niet meer wandelen en lopen zoals hij vroeger deed; daarom brengt Juan altijd zijn viervoeter met de fiets naar de dierenarts omdat, zoals de oude man zegt, zijn energie van “de liefde die hij voelt voor zijn kleine vriend” komt.

Het beeld van Juan en de hond werd op Facebook gepubliceerd door zijn kennis en buurman Nelson Rodriguez-Lopez, met deze woorden die ons allemaal aan het denken zetten: “Hoeveel jonge mensen laten hun huisdieren achter, of brengen ze nooit naar de dierenarts om medische zorg te krijgen?" En hij heeft helemaal gelijk.

Heel goed Juan, 90 jaar oud te zijn en er niets van merken, dankzij de oneindige liefde voor zijn trouwe viervoeter!

Advertisement