Een jongen bouwt een minihuisje voor de dakloze vrouw die in zijn buurt op straat sliep - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een jongen bouwt een minihuisje voor…
Vincent, het lieve hondje dat doet alsof hij op de grond flauwvalt omdat hij niet naar huis wil met zijn baasje Een dappere jongen daalde af in een put om een ​​pup van de verdrinkingsdood te redden

Een jongen bouwt een minihuisje voor de dakloze vrouw die in zijn buurt op straat sliep

25 Mei 2020 • Door Janine
4.739
Advertisement

Er zijn vaak veel mogelijkheden om wat menselijkheid in de praktijk te brengen. Als je er over nadenkt begrijp je dat het mooi is - en goed - om te onthouden dat altruïsme en solidariteit waarden zijn die nooit mogen worden onderschat. Iedereen is tenslotte blij dat er iemand is die klaarstaat om voor ons te zorgen.

Zo dacht ook Elvis Summers, de hoofdpersoon van ons verhaal, auteur van een prachtig gebaar ten gunste van een vrouw die het moeilijk had en die in haar buurt een persoonlijkheid was geworden die iedereen kende.

via: ABC News

Hoewel Irene - zo heet de dakloze vrouw - bekend was bij alle inwoners van de wijk, waren haar contacten met de lokale bevolking beperkt tot een vriendelijke groet. Niemand, vóór Elvis, had ooit iets gedaan om haar echt te helpen, noch had ooit iemand zich zorgen gemaakt over hoe het met haar ging.

De 60-jarige vrouw sliep elke nacht op de grond, op straat, zonder een minimum aan bescherming. Toen Elvis haar situatie opmerkte, besloot hij dat het tijd was om iets concreets voor haar te doen.

Advertisement

De jongen leerde haar daarom beter kennen en ontdekte dat ze niets had, zelfs geen kartonnen doos om op te liggen. Dankzij zijn bouwvaardigheden bedacht hij om voor Irene een echt minihuis op wielen te creëren, dat overal heen kon worden vervoerd.

Nadat hij alles had gekocht wat nodig was voor zijn project, ging Elvis aan de slag en in slechts 5 dagen had hij het beste geschenk dat iemand aan de dakloze vrouw kon geven: een huis om in te schuilen.

Niemand had zich ooit zo vrijgevig getoond en het gebaar van de jongen was een prachtige dosis van geluk voor haar.

Advertisement

Helaas is Irene niet lang daarna overleden, en liet een grote leegte en pijn achter bij Elvis. De herinnering aan deze lieve en ongelukkige vrouw bleef echter levend in het geluk haar leven te hebben veranderd, al was het maar voor een korte tijd. Iets wat Summers ertoe bracht om veel nieuwe minihuisjes voor daklozen te bouwen, mede dankzij de donaties van veel mensen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt