Zijn verloofde bedriegt hem en schrijft hem een verontschuldigingsbrief: hij stuurt hem terug met veel rode correcties

Janine image
door Janine

21 Mei 2020

Zijn verloofde bedriegt hem en schrijft hem een verontschuldigingsbrief: hij stuurt hem terug met veel rode correcties
Advertisement

Het is voor niemand gemakkelijk om de crisis van een relatie te accepteren, vooral niet wanneer de band tussen twee mensen wordt verbroken door verraad of verlies van vertrouwen. Er kan worden gezegd dat dit precies de ergste gevallen zijn, die moeilijk te herstellen zijn, die de huidige en toekomstige stabiliteit tussen twee partners in gevaar brengen.

Zo was het ook met Nick Lutz, een student die het uitmaakte met zijn vriendin nadat hij ontdekte dat hij was bedrogen. Het meisje, die spijt had en verbitterd over wat er was gebeurd, voelde zich verplicht Nick haar excuses aan te bieden en deed dat door hem een ​​oprechte brief te schrijven waarin ze beweerde dat ze hem nooit had willen bedriegen. De reactie van haar ex-vriend? Bijzonder en scherp, te oordelen naar wat hij deed.

via Metro

Advertisement
Nick Lutz/Twitter

Nick Lutz/Twitter

Het meisje had niet verwacht dat haar ex-vriend haar als reactie haar brief met veel rode pencorrecties en zelfs een eindcijfer terug zou sturen. Je leest het goed: Nick, sarcastisch en scherp, besloot dat de beste reactie op wat zijn ex hem had geschreven, was door het gewoon te “evalueren”.

Spelfouten, gebrek aan introductie, weinig details, uitdrukkingen die als "nutteloos" en "repetitief" worden beschouwd, zijn slechts enkele van de correcties die de jongen met een felrode pen op het papier van de ex heeft genoteerd. Uiteindelijk, na een evaluatie waarin hij haar ironisch genoeg uitnodigt om meer haar best te doen om geloofwaardig over te komen omdat "de details belangrijk zijn", gaf Nick haar een slechte score van 61 op 100. Kortom: net aan een voldoende.

Advertisement
Nick Lutz/Twitter

Nick Lutz/Twitter

De jongen plaatste het allemaal op Twitter en vanaf een eerste bericht dat hij met vrienden had gedeeld, ging de brief snel viral. Er was geen tekort aan mensen die de wrok en ironie van zijn reactie op de vriendin die hem had bedrogen, goedkeurden. De jongen werd echter, om het verspreiden van deze brief, van zijn universiteit geschorst vanwege een houding die zou aanzetten tot cyberpesten.

Wat vind jij? Overdreven of verdiende reactie?

nicklutz12/Instagram

nicklutz12/Instagram

Advertisement