Hij heeft nog een paar maanden te leven vanwege een tumor, dus besluit hij voor hij overlijdt met zijn vriendin te trouwen

Janine image
door Janine

24 Mei 2020

Hij heeft nog een paar maanden te leven vanwege een tumor, dus besluit hij voor hij overlijdt met zijn vriendin te trouwen
Advertisement

De kracht van liefde kan alle kwaad verslaan, maar helaas is het voor Chase Smith niet genoeg om de ​​kanker te verslaan die hem sinds zijn 12e heeft getroffen. Ondanks dat hij in de loop van de jaren hard heeft gevochten, in de overtuiging dat hij dit oude kwaad had verslagen, ontving Chase het slechte nieuws in maart 2020: de tumor was teruggekeerd en uitgezaaid naar de longen en de rug, en had ook de hersenen bereikt. Chase heeft niet veel tijd meer - de artsen voorspelden een levensduur van 3 tot 5 maanden. En niemand wil de laatste paar maanden van zijn leven verspillen, toch? Dus besloot de achttienjarige jongeman met zijn geliefde vriendin te trouwen.

via GoFund Me

Advertisement
Facebbok / Jess Mills

Facebbok / Jess Mills

Chase en zijn verloofde Sadie Mills trouwden tijdens een kleine ceremonie bij het meisje thuis. De ceremonie was in 4-5 dagen voorbereid... in dit soort gevallen is tijd helaas echt kostbaar! Chase's vrienden en familieleden hebben een fondsenwervingspagina geopend om de enorme medische rekeningen van de jongen te betalen; iedereen was solidair met deze vreselijke situatie en de donaties bereikten 145 duizend dollar.

Advertisement

De vader van de jongen vertelde zijn zoon dat ze hem 100% zouden steunen als hij van plan was met Sadie te trouwen. “Als dit iets is dat je heel graag wilt, weet dan dat het mogelijk is. Je moeder en ik staan voor 110% ​​aan jouw kant” - zo herinnerde Chase zich de woorden van zijn vader Jeff.

Voor Chase en Sadie was het een geweldige dag, in het teken van hun liefde: een echte en oprechte liefde, zoals je niet vaak ziet.

Advertisement