Een man met kanker en zijn hond sterven 1 uur na elkaar: een speciale band verenigde hen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man met kanker en zijn hond sterven…
Een autistisch kind huilt van vreugde wanneer zijn moeder na maanden quarantaine zijn favoriete eten brengt Een 56-jarige grootmoeder redt het leven van een politieagent door op de schouders te springen van de man die hem aanviel

Een man met kanker en zijn hond sterven 1 uur na elkaar: een speciale band verenigde hen

Door Janine
12.094
Advertisement

Na een leven lang voor de Amerikaanse luchtmacht te hebben gewerkt, voor zijn land te hebben gevochten en de leiding over de brandweerlieden van Minneapolis had, moest Daniel Hove een nieuwe strijd aangaan, misschien wel moeilijker dan welke strijd dan ook: alvleesklierkanker. Het is moeilijk om aan zo'n vreselijke diagnose te ontsnappen, maar de man heeft tot het einde van zijn leven kunnen rekenen op de steun en liefde van zijn familie. Zijn geliefde hond, Gunner, een 11-jarige Labrador, vergezelde hem tijdens deze laatste reis.

Gunner stond tijdens de laatste jaren van zijn leven altijd aan de zijde van Daniel, in elke situatie, in goede en slechte tijden. Zo gedraagt ​​een echte vriend zich en hij had er zeker een gevonden in die kortharige Labrador. Sinds bij hem kanker werd vastgesteld, heeft Gunner simpelweg besloten zijn baasje niet meer alleen te laten. Gedurende de laatste jaren van zijn leven had Daniel een bed voor Gunner naast het zijne geplaatst, zodat de hond altijd in de buurt was. Daniel en Gunner leefden bijna in symbiose: als hij onrustig was, was ook de hond onrustig, toen hij ziek was, dan was de hond ook ziek. En zo was het ook echt. Op het meest intense moment van zijn ziekte begon Gunner zich ook ziek te voelen.

Op een dag zag Daniel's dochter Heather dat de Labrador nauwelijks kon bewegen en ze begreep dat zijn moment nabij was. Ze bracht hem naar de dierenarts om hem in slaap te brengen, met een zwaar hart bij de gedachte dat haar vader diezelfde pijn doormaakte.

Om Gunner niet te veel te laten lijden was dit het beste wat Heather nu kon doen. Ongeveer anderhalf uur later blies ook Daniel zijn laatste adem uit, te midden van de schok en opluchting van zijn familie. Misschien ging hij wel naar zijn hond Gunner: nu kunnen ze voor altijd samen zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt