6 praktische tips om de huid van de hals jonger en minder gerimpeld te houden - BekijkDezeVideo.nl
x
6 praktische tips om de huid van de…
Een dakloze man geeft een deel van zijn maaltijd aan een zwerfhond: wie weinig heeft, is vaak altruïstischer Hij vraagt ​​de buurvrouw waar haar man is, maar ze antwoordt dat hij er niet meer is: hij laat alles achter en rent om haar te omhelzen

6 praktische tips om de huid van de hals jonger en minder gerimpeld te houden

10 Juni 2020 • Door Janine
3.124
Advertisement

We maken ons veel zorgen over de kwaliteit van de huid van ons gezicht, dat er geen rimpels zijn, dat het altijd glad is en er jeugdig uitziet; kortom, de tekenen van veroudering of de jaren die voorbijgaan, verschijnen en verdwijnen op ons gezicht. Maar misschien weet niet iedereen dat de huid die in de eerste plaats veroudert die van de hals is, daarom willen we je 6 praktische tips en adviezen geven om de huid van dit deel van het lichaam die vaak genegeerd wordt, de aandacht te geven die het verdient.

foto: Wikimedia

De huid van de hals is veel gevoeliger omdat dit deel van het lichaam minder talgklieren heeft en de hals dus veel meer onderhevig is aan verlies van elasticiteit en stevigheid. Hier zijn 6 tips om dit te voorkomen:

  • Breng zonnebrandcrème aan: als we naar het strand gaan of in de zon liggen, is het altijd goed om zonnebrandcrème op de hals aan te brengen om verbranding te voorkomen; en onthoud dat blootstelling aan de zon huidveroudering bevordert.
  • Continu hydrateren: het is altijd goed om te weten hoe je het gebied van de hals regelmatig moet hydrateren, er zijn geen speciale producten nodig, je hoeft alleen maar een goede vochtinbrengende crème of gezichtscrème aan te brengen. Tweemaal daags is voldoende: 's morgens en ’s avonds voor het slapen gaan.
  • Een juiste positie behouden: het lijkt absurd, maar zelfs een gebrekkige of onjuiste lichaamshouding kan vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. Bijvoorbeeld, met de rug en schouders gekromd lopen kan op den duur rimpels op de hals veroorzaken die met de jaren steeds moeilijker te verwijderen zijn.
  • Bevorder de natuurlijke exfoliatie: het bevorderen van exfoliatie van de huid van de hals moet een praktijk zijn die minstens één keer per week moet worden toegepast. Het verwijderen van dode huidcellen kan worden bewerkstelligd door suiker, zeezout of zuiveringszout toe te voegen aan bijvoorbeeld natuurlijke oliën, honing of yoghurt op het aangetaste gebied.
  • Zorg voor goede voeding: kies altijd een uitgebalanceerd en correct dieet, rijk aan ingrediënten met omega 3 en 6; het helpt je ​​lichaam de productie van collageen te verhogen door de regeneratie van huidweefsel en de elasticiteit van de hals te bevorderen.
  • Doe regelmatig aan lichaamsbeweging: als, zoals we al zeiden, een verkeerde lichaamshouding kan leiden tot het ontstaan ​​van rimpels en vroegtijdige veroudering van de huid van de hals, oefen dan veel, door de schouders en rug recht te houden, zal dit de houding en jeugdigheid van je huid enorm ten goede komen. Je hals zal je dankbaar zijn.

Kende je deze adviezen om de huid van je hals jonger en gladder te maken? Nu weet je wat je moet doen om het altijd gehydrateerd en vrij van vroegtijdige rimpels te houden!

Tags: NuttigGezondheid
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt