De oudere broer besluit zijn haar te knippen om zijn 3-jarige zusje te ondersteunen in de strijd tegen kanker - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De oudere broer besluit zijn haar te…
Een jongen duikt in een overstromende rivier om een ​​reekalf die in het water vastzit te redden Niet in staat om weerstand te bieden, verkleedde deze grootmoeder zich als eenhoorn om haar kleinkinderen te kunnen omhelzen

De oudere broer besluit zijn haar te knippen om zijn 3-jarige zusje te ondersteunen in de strijd tegen kanker

Door Janine
4.648
Advertisement

Wanneer verontrustend nieuws inslaat als een bom, is het belangrijk om een ​​vangnet te hebben dat als ondersteuning fungeert en dat sterk genoeg blijkt te zijn om deze tegenslag het hoofd te bieden.

Lula Beth, een 3-jarig meisje, kwam erachter dat ze kanker had en chemotherapie moest ondergaan. Het meisje toonde bereid te zijn om te vechten, ook geholpen door haar familie, vooral door haar oudere broer die een gebaar maakte dat meer dan duizend woorden waard was.

De familie Bowden ontdekte dat hun 3-jarige dochter een tumor had na herhaalde buikpijn en aanhoudende koorts. Na verschillende diagnoses moesten de ouders naar de woorden luisteren die geen enkele ouder ooit zou willen horen: het meisje had een tumor zo groot als een voetbal, die operatief moest worden verwijderd.

Gelukkig ging het om een operabele tumor die in de meeste gevallen goed te behandelen is. Artsen wisten de kanker te verwijderen tijdens een operatie van 5 uur, maar Lula Beth zal nog 22 weken chemotherapie moeten ondergaan.

Advertisement

Lula's moeder vertelde haar dat ze waarschijnlijk haar haar zou verliezen vanwege de medicijnen en dat het misschien handig zou zijn om het alvast af te knippen. Het kleine meisje reageerde niet zoals haar moeder had verwacht: “Laten we het meteen doen!” zei ze, en toonde al haar vastberadenheid.

Lula's oudere broer besloot zijn kleine zusje niet alleen te laten in deze strijd en iets voor haar te doen: ook hij wilde zijn haar afknippen, als teken van nabijheid en steun.

Deze moeder heeft twee geweldige kinderen, die moediger zijn gebleken dan volwassenen. Maar belangrijker is dat Lula het geluk heeft zo'n speciale familie te hebben, waardoor ze zich nooit alleen voelt, ook niet in deze zware strijd tegen kanker.

Advertisement

Kom op Lula Beth, wij staan achter je!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt