Een alleenstaande vader heeft geen geld om de boodschappen te betalen: een vrouw die achter hem staat biedt aan om de rekening te betalen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een alleenstaande vader heeft geen geld…
Een man redt een in de steek gelaten dove kat: hij stopt niet met het tonen van liefde en dankbaarheid Deze jongen slaagt erin om meer dan 20 honden tegelijk uit te laten en ze te vereeuwigen op schattige “klassenfoto’s”

Een alleenstaande vader heeft geen geld om de boodschappen te betalen: een vrouw die achter hem staat biedt aan om de rekening te betalen

Door Janine
77.125
Advertisement

Er zijn situaties waarin niemand van ons zich ooit zou willen bevinden. We hebben het over al die momenten waarop gêne en schaamte ons voor contexten plaatsten waarin we door de grond hadden willen zakken. Gelukkig is het echter fijn om te weten dat er in de wereld, naast veel negativiteit, ook veel mensen zijn die elkaar op een onbaatzuchtige manier willen helpen, waardoor onze dag en ons humeur plotseling verbeteren.

Sara Fleming is een van hen. De Amerikaanse vrouw was de hoofdrolspeelster van een prachtig gebaar, om een ​​vader in moeilijkheden te helpen tegenover zijn kinderen en klanten in een supermarkt.

Toen het tijd was om te betalen, haalde de man - achter wie Sara in de rij stond bij de kassa - zijn kaart tevoorschijn, die echter herhaaldelijk werd geweigerd. In verlegenheid gebracht probeerde hij de operatie te laten herhalen, maar dat lukte niet. In plaats van een andere betaalkaart of contant geld te gebruiken, gaf de man het op en liet de caissière de boodschappen verwijderen die hij niet kon betalen.

Naast hem stonden zijn kinderen, een tienermeisje en haar jongere broer, beiden erg in verlegenheid gebracht door de scène die zich in de supermarkt afspeelde. Maar toen Sara de situatie begreep, besloot ze in te grijpen en beschreef haar gebaar later als “haar hart die een elektrische schok kreeg”.

Het maakt niet uit dat je geen geld hebt: ik zal het betalen, vertrouw me.” Een paar simpele woorden die de vader letterlijk verbaasden, die zich tot de vrouw wendde en niet geloofde wat hij zojuist had gehoord. Hij barstte in tranen uit, en zijn dochter ook terwijl ze hem omhelsde. “Ik weet niet hoe ik je moet bedanken, ik ben een alleenstaande vader, het is zo moeilijk om rond te komen”, zei hij tegen Sara, niet in staat te stoppen met huilen.

Advertisement

Sara betaalde de rekening van 94 dollar, en ze kon niet gelukkiger zijn met het gebaar dat ze maakte. Zich realiserend en nadenkend over wat er was gebeurd, drong ze aan op de noodzaak en het mooie van het helpen, waar mogelijk, van mensen in moeilijkheden. Waar ze tegenover stond, was de juiste gelegenheid, en het was alsof een “stem” in haar had gesuggereerd wat ze moest doen. We zijn ervan overtuigd dat de alleenstaande vader deze gulle vrouw voor altijd dankbaar zal zijn en we hopen dat er in moeilijke tijden altijd iemand als Sara kan zijn die bereid is zichzelf op te offeren om een ​​glimlach te geven aan anderen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt