Deze moeder wist 55 kilo af te vallen door haar eetgewoonten te veranderen en te sporten: ze is nu veel gelukkiger - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze moeder wist 55 kilo af te vallen…
In deze afbeelding zijn twee figuren aanwezig: test jezelf en probeer ze te identificeren Een brandweerman redt een pup van de straat en brengt haar naar een asiel: na een paar dagen keert hij terug naar haar en besluit haar te adopteren

Deze moeder wist 55 kilo af te vallen door haar eetgewoonten te veranderen en te sporten: ze is nu veel gelukkiger

Door Janine
3.881
Advertisement

Een van de belangrijkste levensfilosofieën die ons wordt geleerd, is dat wat verband houdt met het feit dat we moeten leren ons karakter, ons lichaam, onze essentie te accepteren; maar soms houden we niet van de vorm van ons lichaam, het zorgt ervoor dat we niet goed met onszelf en met anderen leven. Een van de grote problemen waar obesitas bijvoorbeeld vaak ook op psychologisch niveau toe leidt. Om uit dit veel voorkomende ongemak te komen, kun je inspiratie opdoen uit het verhaal van Chelsea Dixon.

via: Honey

De vrouw, moeder van vier kinderen, vertelde dat ze in februari besloot op de weegschaal te stappen om zichzelf te wegen omdat ze het beu was om altijd te dik te zijn: ze woog 130 kilo! Om de hele familie, haar man en kinderen, gezondheid en een veilig en comfortabel leven te garanderen, was ze vergeten te zorgen voor haar eigen gezondheid.

Chelsea begon eerst met een gezond en uitgebalanceerd dieet en besloot uiteindelijk om een ​​uitdaging met zichzelf aan te gaan: zich inschrijven voor het programma Healthy Mummy.

Chelsea Dixon has totally transformed her body with The Healthy Mummy. Join her here...

Pubblicato da Cat's Healthy Mummy Support Page su Martedì 9 giugno 2020

Dankzij dit programma en een veel evenwichtiger dieet, slaagde Chelsea erin om binnen een paar maanden 55 kilo af te vallen, zich veel gelukkiger te voelen met zichzelf en met anderen... en ook haar familie lijkt zich in de loop van de tijd te hebben aangepast aan de gezondere en gevarieerde voeding, door steeds vaker om ander gezond eten te vragen!

Nu voelt Chelsea, die aanvankelijk 5 kilo wilde verliezen, zich zo getransformeerd dat ze klaar is om twee marathons te lopen; het advies dat ze geeft aan iedereen die zich niet op zijn gemak voelt met zijn gewicht, is dat de mix voor geluk een ​​gezond dieet te vinden is en een groep mensen die echt om jou en je gezondheid geven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt