"Ik was dakloos en nu ben ik miljonair: het belangrijkste is niet op te geven"

Janine image
door Janine

14 Februari 2023

"Ik was dakloos en nu ben ik miljonair: het belangrijkste is niet op te geven"
Advertisement

Groots dromen, wensen dat je alles zou kunnen hebben wat je wilt of bijna, je sereen en vredig voelen in het dagelijks leven is een droom die door veel mensen wordt gedeeld. Niet iedereen slaagt erin om het waar te maken, maar je moet je nooit door tegenspoed laten tegenhouden en altijd positief denken, ondanks het feit dat het leven ons constant voor obstakels plaatst.

De hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles van die, beginnend vanaf de laagste trede op de sociale ladder, erin is geslaagd een zeer goede economische stabiliteit en een vreedzaam bestaan te leiden, omringd door haar prachtige kinderen.

via Daily Mail

Advertisement

Rebecca Barr is een 40-jarige die beroemd is geworden bij het grote publiek vanwege haar prachtige verhaal. De vrouw, inwoonster van Kingston-Upon-Thames, Londen, vertelde in verschillende interviews dat ze in een extreem niveau van armoede leefde, voordat ze succes kon behalen. Als dochter van een vroegtijdig overleden marineofficier moest de jonge vrouw het onmogelijke doen om door te gaan.

Na het verlies van haar vader en met een moeder die nooit hersteld is van de trieste gebeurtenis, stroopte de jonge vrouw haar mouwen op en begon te werken sinds ze een tiener was. Ineens volwassen en ondanks 3 verschillende banen, waarvan één als babysitter, zorgde Rebecca voor haar broers en probeerde ze altijd al het mogelijke te doen om te blijven studeren, niet toegevend aan negativiteit, maar ze altijd frontaal onder ogen zien: wat haar tot het succes bracht.

Zeker, haar jeugd is niet gemakkelijk geweest en leven zonder vaste verblijfplaats is een zware test om te overwinnen, maar haar koppigheid, vasthoudendheid en wilskracht zijn op de beste manier beloond.

Advertisement

Haar revanche kwam toen ze, na jaren van leertijd en verschillende banen, de juiste weg vond op het gebied van human resources, tot op het punt om een ​​echte coach te worden voor alle vrouwelijke ondernemers die in hun carrière een carrièreswitch willen maken, maar zich niet volledig capabel voelen. Hier komt Rebecca tussenbeide en helpt ze succes te behalen, zoals ze zelf heeft kunnen doen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze erin slaagde het gebied te betreden van investeringen door verschillende bedrijven te kopen die haar binnen een paar jaar tot een zeer rijke vrouw maakten.

En terwijl ze een schitterende zakelijke carrière opbouwde, vond deze 40-jarige ook tijd om een ​​gezin te stichten. Haar 3 huwelijken zijn helaas niet goed verlopen, maar de vruchten die ze hebben voortgebracht zijn het dierbaarste wat Rebecca heeft: haar 5 kinderen tussen de 12 jaar en 12 maanden.

Nu ze ondernemer en alleenstaande moeder is, blijft ze met een lach op haar gezicht naar de toekomst kijken: "Ik heb mezelf gezworen dat mijn kinderen nooit de moeilijkheden zouden moeten doorstaan ​​die ik als kind tegenkwam en dat ik het hen aan niets zou laten ontbreken - verklaarde ze - en zo zal het zijn".

Een belofte die ze zichzelf vele jaren eerder deed, die ze nog steeds nakomt en die de drijfveer is achter al haar acties. We complimenteren haar met haar succes en omdat ze een groot voorbeeld is geworden. Het maakt immers niet uit waar je begint, maar hoeveel je wilt klimmen en als je het eerlijk doet, zal het leven je voldoende terugbetalen.

Advertisement