De vrijwilligster van de opvang maakt een selfie met de hond: hij “pronkt” met zijn mooiste glimlach - BekijkDezeVideo.nl
x
De vrijwilligster van de opvang maakt…
Een Deze visagist slaagt erin om de gezichten van vrouwen te transformeren met oogschaduw en een kwastje

De vrijwilligster van de opvang maakt een selfie met de hond: hij “pronkt” met zijn mooiste glimlach

22 Juni 2020 • Door Janine
5.063
Advertisement

Honden die in opvangcentra wonen, hebben het niet makkelijk; zeker, in de meeste gevallen worden ze verzorgd en gevoed door vrijwilligers en veterinaire artsen, maar toch willen al deze arme viervoetige engelen geadopteerd worden door een liefdevolle en aanhankelijke menselijke familie. Een dak om onder te wonen en altijd in de watten gelegd te worden, is hun grootste droom. Maar omdat ze in een toevluchtsoord zijn, proberen ze de tijd zo goed mogelijk door te brengen.

foto: Instagram

Een vrijwilligster uit een niet-gouvernementele dierenopvang aan de Avenida Pacaembu in São Paulo, in Brazilië, had de leuke gewoonte om samen met elke hond in het asiel een selfie of tenminste een foto als herinnering te maken; veel van deze dieren accepteerden gewillig om samen met het meisje te "worden afgebeeld", maar er was een hond die er gewoon niets van wilde weten en die beslist terughoudender was om gefotografeerd te worden.

foto: Instagram

Met een meer introvert en agressief karakter verraste de hond het meisje echter met een "glimlach" van 42 tanden die de geïmproviseerde fotografische selfie tot een moment vol hilariteit en ongeloof maakte!

De vrijwilligster kon niet geloven dat de hond perfect leek te hebben begrepen dat het tijd was om met het meisje te poseren en te pronken met de mooiste glimlach voor de camera van haar smartphone.

Advertisement
foto: Instagram

De foto's gemaakt in het ongeloof van de vrijwilligster waren zo succesvol in het toevluchtsoord van San Paolo in Brazilië dat ze zijn gepubliceerd op Instagram en een spectaculair aantal shares hebben bereikt, die voor vermakelijke en lieve reacties en opmerkingen hebben gezorgd...

foto: Instagram

De foto's die het meisje maakte samen met wat een nogal introverte en agressieve hond leek, zijn het bewijs dat zelfs onze viervoetige engelen... weten te poseren wanneer ze dat willen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt