Francesca werd met 24 weken te vroeg geboren: haar voet is net zo groot als de munt van 1 cent - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Francesca werd met 24 weken te vroeg…
Een man redt een reekalfje in het bos: elke keer dat hij stopt met het aaien van zijn buik, Een 4-jarig meisje geeft het beenmerg aan haar kleine broertje die aan een zeldzame ziekte lijdt waardoor ze zijn leven redt

Francesca werd met 24 weken te vroeg geboren: haar voet is net zo groot als de munt van 1 cent

Door Janine
1.521
Advertisement

Het moederschap zou een moment van pure vreugde moeten zijn voor al die vrouwen die op het punt staan ​​een kind te baren. Over het algemeen is dit inderdaad het geval: elk paar wordt overweldigd door een bepaalde golf van liefde, die hen vergezelt tot de geboorte van het kind. Sommige zwangerschappen kunnen echter ingewikkelder zijn dan andere en in sommige gevallen bestaat het risico op ernstige complicaties. Wanneer er pathologieën ontstaan ​​of de geboorte van de baby te vroeg komt, maakt de vreugde en het geluk van het moment gewoonlijk plaats voor angst en paniek. De belangrijkste vraag is: zal mijn baby overleven? Gelukkig hebben baby's die te vroeg worden geboren tegenwoordig een veel hoger overlevingspercentage dan in het verleden. Francesca werd geboren na 24 weken en moest hard vechten om zich aan het leven vast te grijpen.

Victoria Bradly is een 37-jarige moeder die een moeilijke zwangerschap had: toen de artsen haar vertelden dat de baby die ze 24 weken had gedragen weinig kans zou hebben om te overleven, stortte haar wereld letterlijk in. De artsen hadden zo hun redenen om te geloven dat de kleine premature baby het niet zou halen, maar Victoria gaf niet op. Ze bracht haar dochter naar de beste artsen die ze zich kon veroorloven en bad elke dag in de hoop verbeteringen te zien bij haar kleine Francesca.

Tegenwoordig hebben te vroeg geboren baby's meer overlevingskansen dan in het verleden, maar het blijft een vreselijke situatie die elke ouder zou willen vermijden. De kleine Francesca, geboren na 24 weken, riskeerde haar leven meerdere keren en kreeg talloze moeilijkheden: een paar weken na haar geboorte onderging ze een hartoperatie, had ze meningitis, onderging een laseroperatie aan haar ogen (die succesvol was!), doorstond de instorting van longen en nieren, maar heeft het uiteindelijk gered. Na 9 maanden leeft ze nog steeds en begint ze zich beter te voelen en komt wat aan. Victoria deed er goed aan niet op te geven en erop te staan ​​het leven van haar dochter te redden. Dit is een van de vele gelukkige verhalen waarin de liefde en het doorzettingsvermogen van een moeder het verschil maakten.

Heel veel geluk!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt