Een 3-jarige autistische jongen is verdwaald en wordt uren later gevonden: zijn honden hebben hem al die tijd beschermd - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 3-jarige autistische jongen is verdwaald…
Een vader slaat zijn dochter heel hard en ze vertelt alles op school: hij werd beschuldigd en gearresteerd voor opzettelijk letsel Een verlaten kitten wordt “geadopteerd” en opgevoed door een Husky: nu gedraagt ​​ze zich als een hond

Een 3-jarige autistische jongen is verdwaald en wordt uren later gevonden: zijn honden hebben hem al die tijd beschermd

Door Janine
7.322
Advertisement

Er zijn situaties die, binnen enkele ogenblikken, van het ene op het andere moment, in een spiraal van angst en bezorgdheid kunnen veranderen. We hebben het over die gebeurtenissen die, wanneer ze zich voordoen, de meest levendige angsten van mensen doen uitkomen. Het niet kunnen vinden van een kind, bovendien met een handicap, is een van die gevallen. Dit is wat er gebeurde met de familie van Marshal Butler, een 3-jarige jongen die autisme heeft en die om deze reden niet goed kan praten en communiceren.

Een dramatische gebeurtenis, die echter op de best mogelijke manier eindigde, mede dankzij de nabijheid van Nala en Buckwheat, de trouwe gezinshonden, die het kind geen moment uit het oog verloren en bijdroegen aan zijn veiligheid.

Deze nare episode - gelukkig met een goed einde - vond plaats in Florida, en we kunnen wel zeggen dat de familie van Marshal de ergste nachtmerrie beleefde toen de jongen plotseling uit huis verdween, terwijl hij van plan was met zijn twee trouwe viervoeters te spelen. Een toch al complexe situatie, nog verergerd door het autisme van de jongen. De enige kleine troost was dat Marshal samen met de honden was, die hem zeker zouden beschermen zoals alleen deze wezens dat kunnen.

Het beschermende instinct dat een hond in de praktijk kan brengen, is in feite echt uniek: het is alsof deze dieren een bijzondere gevoeligheid hebben om te begrijpen wanneer hun mensen in gevaarlijke situaties verkeren, en erin slagen om nog meer comfort te geven dan normaal. Dit is wat Nala en Buckwheat deden met Marshal terwijl de zoektochten onverminderd doorgingen rond het huis van de jongen.

De hele buurt was gealarmeerd, mede dankzij de communicatie via de sociale media door de lokale politie. En het was een van de buren, die bij de zoektocht betrokken was, die de jongen vond, die het huis had verlaten met alleen een luier aan, en meer dan 1,5 km had afgelegd. Toen de reddingswerkers arriveerden, bleek Marshal gelukkig ongedeerd; met hem, trouw en trots, waren er ook Nala en Buckwheat, twee honden die wederom lieten zien hoe geweldig de relatie is die deze dieren met mensen kunnen hebben.

Advertisement
foto: WJHG7/WECP18

"Ik denk echt dat de twee honden hem hebben beschermd", zei de man na de vondst. De jongen kon zijn dierbaren weer omarmen en we hopen dat zijn "lijfwachten" met staart en vier poten een beloning hebben gekregen zoals ze verdienen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt