Een 64-jarige man besluit de rest van zijn dagen als gepensioneerde in een luxe hotel door te brengen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 64-jarige man besluit de rest van…
10 sensationele jurken die van elke bruid een prinses kunnen maken Een

Een 64-jarige man besluit de rest van zijn dagen als gepensioneerde in een luxe hotel door te brengen

Door Janine
18.034
Advertisement

Wat zijn je plannen zodra je je zuurverdiende pensioen bereikt? Een mooie reis maken naar de plek waar je al je hele leven van droomt? Je terugtrekken in het privéleven, misschien op het platteland, aan zee of in de bergen? Of de rest van je dagen voordelig in een luxe hotel verblijven? Terry Robison, een 64-jarige uit Texas in de Verenigde Staten, heeft besloten om de dagen van zijn pensionering door te brengen in het Holiday Inn Hotel.

via: USA Today

Na alles te hebben uitgerekend, legt hij in een Facebook-bericht uit dat op internet verscheen, dat hij, in plaats van $188 per dag in een bejaardentehuis te besteden, slechts $60 in een hotel zou betalen, minder dan de helft dus. Zijn advies? Combineer de aanbiedingen voor langdurig verblijf en de kortingen voor ouderen, inclusief ontbijt, of zelfs het "happy hour", oftewel de aperitiefjes op uren dat de prijzen onder het gemiddelde liggen.

Daarbij geeft Terry Robison slechts $60 per dag uit, dus blijft er 128 dollar over voor andere dagelijkse diensten, zoals de wasserette en natuurlijk de maaltijden; in zijn post zegt Terry: "Geen bejaardenhuis voor ons, we boeken een kamer in een Holiday Inn!"

Naast toegang tot een hotelkamer, kan Terry Robison gebruikmaken van het zwembad, de fitnessruimte en de sauna van het Holiday Inn. Een ander voordeel is dat de man bijvoorbeeld veel exclusieve producten tot zijn beschikking heeft zoals douchegel, shampoo, tandpasta of zelfs een scheermes. Daarnaast wordt zijn kamer dankzij de hotelservice regelmatig schoongemaakt. En qua gezondheid lijkt de 60-jarige alles al gepland te hebben. “De kamermeisjes komen kijken of alles goed gaat en zo niet, dan bellen ze een ambulance... of het mortuarium", grapt Terry.

Daarnaast hield de gepensioneerde ook rekening met de reis en de kosten die deze met zich mee konden brengen, dus koos hij voor een hotel nabij een gratis buslijn voor ouderen. Kortom, het lijkt erop dat de Texaanse Terry Robison echt aan alles heeft gedacht voor een... droompensioen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt